Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Távkacsolatban vagyok. A...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Távkacsolatban vagyok. A batatnőm szerbiában él és már halálosan hiányzik. Mit tegyek hogy találkozhassak vele?

Figyelt kérdés
Lassacskán 9 hónapja vagyunk "együtt" de még 1x se találkoztunk. Szeretnék vele tölteni legalább egy izgalmas napot, de mégcsak útlevelem sincs és az ő szülei nem is tudnak rólam. 15/f
2017. szept. 3. 21:30
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Bocsi hogy ezt irom de egy távkapcsolat az nem azért távkapcsolat mert messze vagytok és nem találkoztok. Hanem mert szimplán messze vagytok és kevesebbszer találkoztok mint egy átlag pár.

Szóval ti nem vagytok kapcsolatban. Persze jó érzés ha van valaki még igy neten keresztül is de a lényeget érted.

2017. szept. 3. 21:37
 2/10 anonim ***** válasza:
Szerbiába nem is kell útlevél se, elég a személyigazolvány, mivel EU tag az is. Meg te még fiatal vagy a távkapcsolathoz szerintem.
2017. szept. 3. 21:41
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most elárulom neked, hogy Szerbiába útlevél nem kell csak a személyi igazolványod. Ami pedig még ennél is fontosabb, hogy mondd el a lánynak, hogy mondja meg a szüleinek, hogy veled van együtt, mert így 0% esélye van annak, hogy valaha is találkozni fogtok. Még ha nem is a teljes igazságot mondja el akkor annyit, hogy van egy fiú akivel ismerkedik és szeretne veled találkozni. Mivel még kiskorú vagy így szerintem csak a családoddal együtt tudnál elmenni és, ha ők elvisznek hozzájuk miután a lány szülei is tudnak rólad.. már semmi akadálya a dolgoknak. Máskülönben nem ér semmit az egész.
2017. szept. 3. 21:45
 4/10 anonim ***** válasza:
Az enyém meg lengyelben 😒 ..Mit mondjak? Ha annyira szereted, ő is téged,akk minden nap beszeltek és vartok egymásra.. jó hír,hogy decemberben jönnek Pestre , én még ősszel megyek lengyelbe .Úgy várom ❤ 15/F ő 17/L dáváj dáváj!😂
2017. szept. 3. 21:48
 5/10 anonim ***** válasza:

Bocsi, de ezt is jókor találod ki, így szeptember elején. Nyáron nem lett volna jobb?

Egyébként tényleg nem kapcsolat, amíg nem találkoztok személyesen is. Miért nem tudnak rólad a szülei?

2017. szept. 3. 23:04
 6/10 anonim ***** válasza:

Ha nem talákoztatok egyszer sem, akkor nem vagytok kapcsolatban, pont.

Én 1000km-ről távkapcsolatoztam, de havonta 1x megoldottuk, hgoy találkozttunk.

És bár fél évig naponta órákig csteltünk előtte, míg nem találkoztunk valóságosan is, addig nem jelentettük ki, hogy kapcsolatban élünk :)

2017. szept. 4. 09:19
 7/10 anonim ***** válasza:

De ha a szülei nem tudnak rólad, mindegy is.

Nagyon fontos lehetsz neki :)

Verd ki a fejedből és keress elérhető lánt, mert ő csak hülyít.

2017. szept. 4. 09:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Ez nem kapcsolat. Távkapcsolat nem a távolságtól, hanem találkozások között eltelt időtől (2 talákozás vagy kevesebb 1 hónapban) nevezhető távkapcsolatnak. Amennyiben nem találkoztok, nem is jártok.

15 voltam amikor hasonló volt velem, full meg voltam bolondulva (jó értelemben), felpörögve stb... Igaz 25 km-re lakott tőlem, 1x találkoztunk, előtte nagyba ment a szeretlek szeretlek, és utána is ment (volna) ha nem áll "közén" egy gyerek, de mivel nem volt kapcsolat nem is erről volt szó. Akkor én is így éreztem kb magam...

Utólag örülök neki, hogy nem lett belőle semmi, ahogy hallom, hogy így 2 és fél év után milyen lett :DDD

Helyette 1 évvel később lett egy nagyon jó, stabli kapcsolatom, komoly szándékokkal és tervekkel a jövőre nézve. Szóval ne ragadj le nála, ha nem tudtok találkozni (főleg ha a szülei nem is tudják, hogy te "vagy" neki) akkor inkább hagyd, mert így szenvedés az egész, és álomvilágban éltek.

2017. szept. 4. 09:29
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, feladni nem fogom mert teljesen szét esnék. Már minden napom szerves részét jelenti és az hogy a szülei nem tudtak rólam csupán azért volt mert egy multbéli kis (ami szerinte nagy) hibája miatt tiltanák tőlem. Én azt hogy Szerbia nem eu tag nemrég álltalánosban tanultam de ha mégse kell utlevel az mar egy kulon jo dolog. Megegyszer koszonom minenkinek és nagyom hálás vagyok. :)
2017. szept. 9. 07:51
 10/10 anonim ***** válasza:

Valóban nem kell útlevél. Szerbiában élek, kettős állampolgár vagyok. Magyar igazolványommal szoktam a határon átkelni.

Ne haragudj, de szerintem is jó esély van rá, hogy csak hülyít a lány. De ne legyen igazam! Szurkolok nektek.

2017. szept. 9. 10:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!