Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkacsolatban vagyok. A batatnőm szerbiában él és már halálosan hiányzik. Mit tegyek hogy találkozhassak vele?
Bocsi hogy ezt irom de egy távkapcsolat az nem azért távkapcsolat mert messze vagytok és nem találkoztok. Hanem mert szimplán messze vagytok és kevesebbszer találkoztok mint egy átlag pár.
Szóval ti nem vagytok kapcsolatban. Persze jó érzés ha van valaki még igy neten keresztül is de a lényeget érted.
Bocsi, de ezt is jókor találod ki, így szeptember elején. Nyáron nem lett volna jobb?
Egyébként tényleg nem kapcsolat, amíg nem találkoztok személyesen is. Miért nem tudnak rólad a szülei?
Ha nem talákoztatok egyszer sem, akkor nem vagytok kapcsolatban, pont.
Én 1000km-ről távkapcsolatoztam, de havonta 1x megoldottuk, hgoy találkozttunk.
És bár fél évig naponta órákig csteltünk előtte, míg nem találkoztunk valóságosan is, addig nem jelentettük ki, hogy kapcsolatban élünk :)
De ha a szülei nem tudnak rólad, mindegy is.
Nagyon fontos lehetsz neki :)
Verd ki a fejedből és keress elérhető lánt, mert ő csak hülyít.
Ez nem kapcsolat. Távkapcsolat nem a távolságtól, hanem találkozások között eltelt időtől (2 talákozás vagy kevesebb 1 hónapban) nevezhető távkapcsolatnak. Amennyiben nem találkoztok, nem is jártok.
15 voltam amikor hasonló volt velem, full meg voltam bolondulva (jó értelemben), felpörögve stb... Igaz 25 km-re lakott tőlem, 1x találkoztunk, előtte nagyba ment a szeretlek szeretlek, és utána is ment (volna) ha nem áll "közén" egy gyerek, de mivel nem volt kapcsolat nem is erről volt szó. Akkor én is így éreztem kb magam...
Utólag örülök neki, hogy nem lett belőle semmi, ahogy hallom, hogy így 2 és fél év után milyen lett :DDD
Helyette 1 évvel később lett egy nagyon jó, stabli kapcsolatom, komoly szándékokkal és tervekkel a jövőre nézve. Szóval ne ragadj le nála, ha nem tudtok találkozni (főleg ha a szülei nem is tudják, hogy te "vagy" neki) akkor inkább hagyd, mert így szenvedés az egész, és álomvilágban éltek.
Valóban nem kell útlevél. Szerbiában élek, kettős állampolgár vagyok. Magyar igazolványommal szoktam a határon átkelni.
Ne haragudj, de szerintem is jó esély van rá, hogy csak hülyít a lány. De ne legyen igazam! Szurkolok nektek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!