Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 15 évesen megmerjem kérni a szüleimet, hogy találkozhassak egy fiúval?
Figyelt kérdés
Alakulóban vagyok már több mint 4 hónapja egy 18 éves fiúval,már találkoztunk szüleim tudta nélkül. De már eléggé lelkiismeret furdalásom lenne ha újra "hazudnom" kéne,hogy hova megyek. Úgyhogy úgy döntöttem,hogy elmondom nekik. Szerintetek megengedik,hogy elmenjek hozzá?2016. aug. 26. 10:11
1/5 anonim válasza:
Nehéz megmondani ezt anélkül, hogy ismernénk a szüleidet, de pl. az én szüleim így eljárogatás szempontjából engedékenyek, viszont a 18 év lenne a kizáró tényező...
2/5 anonim válasza:
szerintem semmi gond nincs vele, 3 évvel idősebb, na bumm.
Ha meg akarod velük beszélni, az még pluszpont is lehet, bár nem tudom milyen a viszonyod szüleiddel. Elvileg csak a szigor lehet akadály, mert pl jogilag semmi akadálya a dolognak. Ha meg nem akarják, hogy titkolózz, szerintem kénytelenek lesznek beszélni róla.
3/5 anonim válasza:
Már nem azért de mi közük hozzá? 17 vagyok, de ha annó közölték volna h nem mehetek el valahova v nem talizhatok valakivel akkor rögöhőgörcs után otthagytam volna öket fa..omba
4/5 A kérdező kommentje:
Hát azért még kiskorú vagyok,ők a felelősek értem,az ő házukban lakok,és ők tartanak el engem. Szóval azért van közük hozzá valamilyen szinten.:)
2016. aug. 26. 17:53
5/5 anonim válasza:
biztonságodhoz lehet na de avval h kivel barátkozol.. férjet is ők választanak?...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!