Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Párkapcsolatok » Szerintetek megmerjem tenni?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nyunyukaaajikuesddff kérdése:

Szerintetek megmerjem tenni?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Én egy lány vagyok és nagyon szenvedek ugyan is van egy fiú aki nagyon tetszik nekem és ő is egyértelmű jeleket küld nekem. Sajnos mivel tetszik nem tudok mit csinálni és tenni ellene kezdek bunkó viselkedni vele és azóta egyre kevesebb jeleket ad nagyon félek hogy mindent elszúrtam , elszúrok. Ezért is gondolkoztam azon hogy elhívom hogy beszélni akarok vele és elmondok neki mindent és lesz ami lesz. A fiú haverjaim mind azt mondják ,hogy tegyem meg viszont anyukám aki számomra nagyon fontos mit gondol azt mondja hogy majd a sors eldönti majd lép csak mosolyogjak rá én is stb. de sajnos ez nekem nem megy és hogy őszinte legyek inkbb elszeretném mondani neki és nem szenvedni tovább emiatt. Mit gondoltok megmerjem tenni? Nem lenne számára ez egy eltaszító tény hogy én kezdeményezek? Fiúk ti örülnétek neki ilyen helyzetben ha a lány lépne? Kérlek segítsetek nagyon fontos volna előre is köszönöm a válaszokat legyen szép napotok! <3
2016. aug. 16. 01:09
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Tedd meg!
2016. aug. 16. 01:15
 2/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat :)
2016. aug. 16. 01:24
 3/14 anonim ***** válasza:
Just do it, minden gondolkodas nelkul minel elobb
2016. aug. 16. 01:27
 4/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is tedd meg, egyenességgel többre lehet menni, mint játszmázással meg jelküldözgetéssel. Nem kell ide még több félreértés.
2016. aug. 16. 01:30
 5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Akkor szerinted nem venné roszúl ?:) Mi van ha elkéstem már vele ? Mit mondjak neki ?:)
2016. aug. 16. 01:30
 6/14 anonim ***** válasza:
Meg nem kestel el vele, de azert probald minel elobb megtenni
2016. aug. 16. 01:32
 7/14 A kérdező kommentje:
Okés nagyon szépen köszönöm meg a bíztatást is :)
2016. aug. 16. 01:34
 8/14 anonim ***** válasza:
Szerintem ha tetszel neki, akkor nincs olyan, hogy elkéstél.:D Örülni fog.
2016. aug. 16. 01:38
 9/14 A kérdező kommentje:
ja és szerintetek milyen ruhába menjek ehez a vallomáshoz ha megteszem ?:)
2016. aug. 16. 01:39
 10/14 A kérdező kommentje:
értem hát remélem :) köszönöm :)
2016. aug. 16. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!