Megmerjem tenni?
Figyelt kérdés
Merjem berakni a sony xperia Z1-em egy pohar vizbe?2014. nov. 1. 08:27
2/6 kérdező.. válasza:
Hát inkább ne,elméletileg vízálló,de mégse.
3/6 anonim válasza:
AZ utóbbi 10 évben csak vízálló telefonjaim voltak. Kibontás után mentek egy vödör vízbe 5 percre. Úgy voltam vele, hogy ha nem bírja ki, 3 napon belüli csere. Eddig nem volt szükség rá.
Nem ismerem a telefonodat, ezt csak az IP67 vagy IP68 minősítésű telefonnal illik megtenni, a "csepp és porálló" marketingdumával reklámozott telefonok nem szeretik.
4/6 anonim válasza:
Nekem is Z1 van..
eszembe sem jutna akkora baromság, hogy betegyem egy pohár vízbe...miért kell mindenáron kipróbálni?
semmi értelme.
ez egy nagyon jó telefon, ha mindenáron vízálló kell akkor caterpillár..aztán játszhatsz vele a kádban is.
olvass utána a fórumokon...a sok debil kipróbálta a kádban, aztán csodálkozik, hogy a szervíz elhajtja..ha pechje van kuka.
5/6 A kérdező kommentje:
A harmas kommemtelonek mondom.... Ez a somy xperia z1 IP58-as ,inositesu
2014. nov. 1. 10:39
6/6 anonim válasza:
Ne, ne merd megtenni.... ne tedd fel a kérdést harmadszor is, a másodikat most töröltettem. Elégedj meg az elsőre adott válaszokkal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!