Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmerjem ezt tenni?
Biszexualis,18 eves lany vagyok.Aki homofob,az most tavozzon,koszi elore is.Okj-s kepzesre jarok,erettsegi mar van,tovabb is tervezek tanulni meg.A lenyeg,hogy az egyik 26 eves tanarno megtetszett,de tudom,hogy sok eselyem nincsen nala,parja regota nincs,es vannak furcsa dolgai a facebookon.Annyit szeretnek csinalni,hogy nev nelkul tudassam vele,hogy tetszik.Nagyon nem fog feltunni neki,hogy ki lehetek,es nem varok ettol semmit.(rovid uzenetet irni neki,nyomtatva,hogy meg veletlenul se tudjon beazonositani) :)
Szerintetek?Merjem,ne merjem?
Szerintem nem vagy biszexuális, legfeljebb divatból. Aki igazából meleg, vagy bi, az tudja, hogy ez nem azt jelenti, hogy egyúttal nimfomán is, aki mindenkire rámászna.
Az, hogy te gyerekesen nekiálltál rajongani egy fiatal tanárnődért, (te jó ég, mások 10-12 éves korukban túllépnek az ilyen hülyeségeken), még nem biszexualitás. Javaslom, hagyd inkább abba az utána való nyomozgatást, meglepődnél, mennyire nem tetszene neki, ha tudná, hogy naprakész vagy az életéből.
egy szóval sem mondta, hogy mindenkire. Fix emberről beszélt. Az meg miért ne tetszhetne neki?
Kérdező.
Első körben egy szemezést kéne indítani szerintem. Tehát azt kideríteni, hogy érdekli e a saját neme egyáltalán, és azon belül is te konkrétan. Ha igen, sima ügy, ha nem akkor pedig az üzenet totálisan felesleges kör.
Mi több árthat ha kiderül, hogy ő nem szereti a nőket, te meg nyomultál. Neked lesz rossz érzés.
Egy szemezésből meg minden kiderül. Vevő e rád, vagy sem. Mert a legfontosabb kérdés mégis csak ez nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!