Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem hiányzik nagyon?!
Figyelt kérdés
Nem tudom egyszerűen nagyon hiányzik az hogy valaki ÚGY szeressen. Hogy úgy öleljen, hogy úgy csókoljon, hogy hozzám bújjon és hogy hozzá tudjak bújni. Konkrétan nagyon durván szeretethianyom van.. normális ez?:(
17/l
2018. márc. 18. 23:48
2/14 anonim válasza:
Nekem is kérdező, 16/F De ne add fel, találni fogsz valakit, én is keresek, keress te is. És élőben kell keresni, egy olyat, aki belülről hasonlít rád :). Sok sikert. Ha tanács kell, írj privátot.
3/14 Ridamov válasza:
Én is így vagyok :( nincs is ennél rosszabb... a szerelem ezen része szar dolog
4/14 anonim válasza:
Ilyenkor olyan lelkiismeret furdalásom van, hogy nekem megvan ez a személy az életemben.
Nem tudom miért. Zavar, hogy én boldog vagyok, más meg nem.
Bár mondjuk mikor nem volt senkim, én akkor is meg voltam egyedül, kihasználtak a szingliség előnyeit.
10/14 anonim válasza:
A vágyak szenvedést okoznak.
Ha tehát csupán vágyakozol, de nem teszel semmit céljaid (ha vannak...) elérése érdekében, te magad idézed elő szenvedésedet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!