Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lezarjam ezt az egeszet a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lezarjam ezt az egeszet a fiuval vagy mit tegyek?

Figyelt kérdés

En majdnem 18 vagyok, o meg 19.

Van egy fiu, akivel “beszelek” kb 1 hete, de egyszeruen annyira gyerekes meg semmirol sem lehet mar vele chatelni.

Az elso harom napban tok jol megvoltunk, mindenrol elbeszeltunk, kifejtette a velemenyet meg en is. Utana lehet jobban megismertem, es elkezdte felvenni a nagyon durvan gyerekes stilusat... peldaul mondta, hogy beszeljunk, azt mondtam most tanulok, es ugy besertodott hogy ilyen egy szavas valaszokat irkalt egy ideig. Egyetemen van, szoval valahogy megis at kene ereznie, hogy az elet nem csak arrol szol, hogy beszelgessunk.

Na, mindegy. Majd mondta, hogy talalkozzunk hetvegen, de neki vasarnap lett volna jo, nekem meg szombat. Ezen is besertodott tegnap, es nem irtam vissza ra.

Ez meg csak par pelda volt, de egyszeruen annyira gyerekes, hogy semmi kedvem vele beszelni. Amikor meg csak ismerkedtunk jo fej volt, de igy jobban megismerve mar nem nagyon akarok tole semmit.

Nektek mi a velemenyetek errol? Lezarjam vele ezt az egeszet vagy mi legyen?

2018. márc. 10. 12:42
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem ne vadidegenek velemenye alapjan hozz dontest
2018. márc. 10. 12:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Én a helyedben hagynám. Ez tényleg nagyon gyerekes viselkedés szerintem.
2018. márc. 10. 13:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Mindenképpen jöjj össze egy gyerekes, egoista pöccsel, hajrá.
2018. márc. 10. 13:07
 4/6 anonim ***** válasza:
"de igy jobban megismerve mar nem nagyon akarok tole semmit. " És? Mi a kérdés? Te már lezártad.
2018. márc. 10. 13:20
 5/6 anonim ***** válasza:
Dettó ez volt nálam fél évig. Szenvedés volt az egész. A te döntésed.
2018. márc. 10. 13:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Zárd.
2018. márc. 10. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!