Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek az első csókomtól hogy el fogom rontani az egészet. Nektek milyen volt az első csókotok? Mi a vélemenyetek?
Ha eljön az ideje, jönni fog minden magától. El kell ismernem én is féltem, milyen lehet egy csók, de aztán minden jól alakult amennyire csak lehetett a mi helyzetünkbe😂
Nem kell izgulni, csak élvezd
Mindkettőnknek első volt, és nagyon béna voltam. Ő elmondta, hogyan esne jobban neki, én egy jót röhögtem magamon, és ő is rajtam, és lazán folytattuk kellemesebben. Nem kell stresszelni akkor sem, ha netán béna vagy, mert a stressz csak mégjobban lebénít.
Simán vállald fel, hogy neked ez az első csókod. Neki is volt első, és ő is zavarban lehetett. Általában a felvállalás után kevésbé lesz zavarban az ember, oldottabb lesz, mert nem lesz rajta az a teljesítménykényszer, amit most érzel, hogy elsőre sikerülnie kell.
Én inkább csak azt javaslom, hogy ne úgy állj neki, hogy durr bele, hanem legyél gyengéd, előbb simogassad az arcát haját, stb. ölelgessed, puszilgassad, és ha már így "közelebb kerültetek" egymáshoz, egymásra hangolódtatok, akkor egy-két szájra puszi, meg szemezés, és aztán.
Igazából tényleg csak azzal lehet elbénázni, ha letámadod, beledugod a nyelved a torkáig, és pörgeted mint a muter a fakanalat rántás készítés közben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!