Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Tegnap volt az első randi egy csajjal és ezzel kapcsolatban lenne kérdésem.
Szóval kezdjük ott hogy félig betegen mentem el szóval a kommunikációs készségem nem volt a toppon bár még így is jobban ment mint gondoltam előzetesen, talán 1-2 szer ha volt hosszabb csend. Bár ez neki is köszönhető mert nem zavartatta magát, mondta a magáét, kérdezett, érdeklődött, alig birtam vele tartani a tempot. Kajáltunk, sétalgattunk, beszélgettünk aztán kikísértem a buszhoz.
Nem volt semmi extra csak arcrapuszi a köszönéseknél-nem akartam már nagyon nyomulni mert mondta hogy azt nem bírja-
Este meg megkérdeztem hogy máskor is eljönne és mondta hogy igen de konkrétat még nem fixáltunk.
Ezek alapján szerintetek lehet folytatása a dolognak?
Persze hogy lehet. Ez egy tejesen normális első randi. Nem feltétlen kell rögtön az első randin lesmárolni. te voltál ott , neked kell tudnod/érezned mennyire érezte jól magát.
Megint elhívhatod valahová , de ha megint rákérdezel akkor ne azt kérdezd hogy: " elmegyünk valamikor sétálni?". hanem hogy x napon van-e kedve elmenni ide és oda.
Meg úgy a szemkontaktus is kialakult a végére már
Erre is ugy kérdeztem rá hogy szombaton ráér-e, jobb ha adok konkrétumot :D
csak most így érettségire készülve lehet csak 2-3 hét mulva lesz a következő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!