Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Erről mi a véleményete...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Erről mi a véleményetek? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés
Múltkor a buszon egy csaj pont mellettem ült (nem egy ülésen, hanem a másik oldalt), és azt vettem észre a szemem sarkából hogy folyamatosan rám-rám pillant. Egy helyen szálltunk le, előre engedtem, akkor mosolygott. Ma ismét együtt utaztunk, de ő lent ült le, én meg fent (emeletes busz), de ismét egyszerre szálltunk le. Gondolkodtam rajta hogy hogyan szólítsam le, de nem jutott eszembe semmi olyan ami jó lenne. (Nem akartam hogy valami nyomulós bunkó parasztnak nézzen aki minden nőt leszólít). (Tudom töketlen vagyok, de itt kint külföldön valahogy nem tetszek a lányoknak, és akiknek igen, és elkezdünk ismerkedni azokkal is elromlik minden. És ezek miatt már az a maradék önbizalmam is elszállt ami volt). Kérdésem hogy ha még egyszer úgy hozná az élet hogy megint együtt utazunk, akkor szerintetek leszólítsam-e vagy inkább hagyjam? Gondolom csak én képzelem be azt hogy nézett vagy tetszek neki. Inkább azért nézett mert hülyén nézek ki, és nem azért mert tetszek neki. Ha pedig mégis leszólítanám, milyen dumával? Mi az ami bejön nektek, és akár belemennétek egy kávézásba ha úgy szólít le a pasi, és mi az ami gázos? Én 27 vagyok, a csaj olyan 20nak nézett ki.

2017. jan. 18. 12:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Inkább hagyd
2017. jan. 18. 12:54
 2/8 anonim válasza:
Szerintem ne hagyd. Egy " szia, hogy vagy? " siman belefer. Az időjárással, az utazással kapcsolatos témák abszolut mrgteszik kezdésként és az nem is ciki. Ha egy kávémeghívással lerohanod jó eséllyel nemleges választ kapsz. Ha egy párszor viszont beszédbe elegyedtek és nem vagy tolakodó akkor alakulhat a dolog.
2017. jan. 18. 13:18
 3/8 A kérdező kommentje:
2-es! De semmit nem tudok róla, soha nem beszéltünk, nem ismerem. Előttem szállt le mindkét alkalommal, tehát előttem megy az utcán is. Hogy kérdezzem meg tőle hogy hogy vagy?
2017. jan. 18. 13:21
 4/8 A kérdező kommentje:
Plusz helyi. Gondolom zsigerből utálja a kelet-európaiakat ahogy általában a britek skótok/angolok nagytöbbsége.
2017. jan. 18. 13:22
 5/8 anonim ***** válasza:
Mondom ,hogy hagyd ha ennyire beszari vagy,pluszba kifogásokat is keresel. ....
2017. jan. 18. 14:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Tudom hogy beszariság, de amikor csakis negatív visszajelzéseket kapsz, és még azzal se jön össze akinek amúgy először tetszettél akkor egy idő után már nem fogsz próbálkozni. Ha tudnám mi a baj velem változtatnék rajta de nem tudom, csak azt hogy taszítom a nőket és menekülnek tőlem.
2017. jan. 18. 14:33
 7/8 anonim ***** válasza:
1. Ne legyél már ilyen töketlen, bátorság! :D 2. 27 évesen megpróbálkozhatnál a felnőtt párkapcsolatoknál is, hátha ott jobban tudnak neked segíteni 3. Ha tetszik a lány, akkor menj oda, hogy sokat láttad a buszon, és meg szeretnéd ismerni. Ha egyből úgy kezdesz, hogy biztosan a legnacionolsovinisztább lánnyal mész ismerkedni, és utálni fog az első pillanattól, akkor egyedül maradsz. Menj, köszönj rá, abból biztos nem lesz semmi baj.
2017. jan. 18. 15:40
 8/8 anonim válasza:

Én igent mondanék. Egy kávé erejéig belefér, aztán ki tudja?

Ne parázz rá, menj oda, és szólj hozzá. A kávé még ártatlan is.... de ők nem teáznak inkább? Bocsi, nem vágom, de a lényeg, hogy ártatlan kérdés, szerintem. Ha meg élből elutasít, akkor meg köszönd meg és hagyd ott. :)

2017. jan. 18. 18:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!