Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nők nektek ez mennyire fontos a szexben? Mi a véleményetek erről?
Tegyük fel,hogy a párotok valamiért pénisszel nem tud titeket kielégíteni,de ő elélvez. Utána viszont nem az van,hogy vége a szexnek hanem örömet szeretne okozni és szájjal vagy ujjal elégít ki. Nektek problémát okoz ha nem pénisszel juttat titeket a csúcsra hanem másmilyen módon?
Ha lehet akkor kort is írjatok.
Hát én eddig pénisztől soha nem tudtam a csúcsra jutni, nem tudom milyen pénisz vagy pasi kellene hogy engem ki lehessen úgy elégíteni.
Szóval nem zavarna ha más módokon sikerül neki.
Én szex után már nem szeretem az orált, az ujjazást meg alapból sosem. Szóval max. szex előtt mennék el nyalástól, ha már muszáj választani. De nem lennék együtt valakivel, akivel nem tudok szex közben elélvezni
18/L
Szex közben sose volt még orgazmusom. Közel négy éve vagyok párkapcsolatban, és sokmindent kipróbáltunk, de nem volt eredménye. Engem az ujjazás se hoz lázba. Jó érzés, de nem megyek el tőle. Csiklóizgatástól viszont elég gyakran sikerül szex előtt/után (kézzel vagy szájjal). Nyilván jó lenne szex közben is elmenni, de szeretem a páromat, nem fogok szakítani vele azért, mert talán mással jobb.
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!