Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
1 hete voltam egy buliban 18 vagyok és megismertem egy srácot aki 21 és na ugye ittunk is, kicsit engem megütött de csak olyan szinten, hogy jól éreztük magunkat. Tetszett is ez a srác akit megismertem, táncoltunk jó sokat, aztán csókoloztunk is, és ugy váltunk el, hogy ő szeretné ha beszélnénk még. Másnap irt is elmondta hogy tetszem neki és meg akar ismerni jobban, komoly kapcsolatra vágyik és szeretné ha megpróbálnánk és meglátjuk mi lesz.Azóta minden nap beszélünk, reggeltől estig, és tényleg nagyon kedvelem a srácot, és ő is engem, ezt onnan tudom hogy közölte velem, hogy belém zúgott és ő ezt komolyan gondolja.Osztálytársamat már régóta ismeri, tőle kérdezősködik, hogy milyen véleménnyel vagyok róla, meg, hogy én is komolyan gondolom-e ezt az egészet mert hogy ő a legkomolyabban.
Szivesen megpróbálnám vele, mert nem sok vesziteni valóm van, viszont egyesek szerint furcsa, hogy ilyen gyorsan mennek köztünk a dolgok...szóval túl egyszerünek gondolják és szerintük ez nem jó.
Nektek mi a véleményetek?
Igazából neked kell érezni, hogy jó-e/alkalmas-e ez a tempó.
Külső szemlélőként nekem gyors mivel nem vagyok híve a gyors tempónak, de mindenki más :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!