Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek erről az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről az esetről? Tapintatlanság?

Figyelt kérdés
Egy hete találkoztam egy sráccal,akivel neten ismerkedtem meg. Harmadik randink volt a múlt heti, jól elvoltunk, étterembe is mentünk stb. Mikor már nem volt több közös program, akkor a srác mondta nekem, hogy ő elmegy a buszmegálló felé, mert 15-kor megy a busza. Este volt már,olyan 8 óra ekkor.Ezután ott a buszmegállónál elköszönt, én meg mehettem magam vissza a sötétben, kicsit féltem is, hogy eltévedek vagy mivel még kiskorú vagyok leütnek vagy elrabolnak.Fél óráig botorkáltam a sötétben. Én vagyok visszamaradott, hogy azt gondolom, hogy a srácnak kötelessége lett volna hazakísérnie engem? Kicsit rosszul esett, hogy magam kellett hazamennem.
2016. jan. 31. 17:22
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Te vagy szellemileg visszamaradott mert kiskorúan vadidegenekkel találkozgatsz.
2016. jan. 31. 17:24
 2/17 A kérdező kommentje:
Nem vadidegen, a mellettünk lévő suliba jár, és 9 hónapja beszélünk.
2016. jan. 31. 17:25
 3/17 anonim válasza:
A randira ki kisert el?:)
2016. jan. 31. 17:25
 4/17 A kérdező kommentje:
Oda ő jött el értem.
2016. jan. 31. 17:26
 5/17 anonim ***** válasza:
Ha így folytatod tényleg le fognak ütni, vagy el fognak rabolni. Mehetsz Amsterdamba sztriptízelni.
2016. jan. 31. 17:28
 6/17 A kérdező kommentje:
Hányszor mondjam el,hogy nem idegennel találkoztam???
2016. jan. 31. 17:29
 7/17 anonim ***** válasza:
21%
Te látod amit írsz? Mi a fracért voltatok olyan sokáig el ...na meg telefonnal lehet világítani...meg is érdemelted volna ha leütnek..legalább meg tanulod hogy ne sötétben császkálj ha félsz...
2016. jan. 31. 17:29
 8/17 A kérdező kommentje:

Hát de ő hagyott ott. :(

Nem értem, miért kell ilyen bunkón válaszolni.

2016. jan. 31. 17:31
 9/17 anonim ***** válasza:
Amúgy meg nem tapintatlanság, hanem komolytalanság, meg bunkóság-
2016. jan. 31. 17:34
 10/17 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy kellett volna csinálni, hogy hazakísér, és utána megy a buszhoz. Ha 9 hónapja beszéltek, hogyhogy nem tudja, hogy félsz a sötétben? És nem csak kiskorúként rabolhatnak el.
2016. jan. 31. 17:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!