Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről az esetről? Tapintatlanság?
Messze laksz? Nem tudtál hazamenni?
Mivel neki ment a busza, ezért nem tudott hazakísérni.
Én úgy gondolom, hogy ha a randizáshoz elég nagynak érzed magad, akkor ahhoz is elég nagy lehetsz, hogy egyedül hazamenj. Nem tudom, ti hol éltek, de én általános sulis koromban simán közlekedtem egyedül, na nem randikra, de jártam pl. különórákra, ahova egyedül mentem.
Nem lett volna kötelessége hazakísérnie. De illett volna, mondjuk a te buszodat (vagy nem tudom, mivel mész) megvárni veled. Máskor előbb kezdjetek el készülődni, ne az utolsó pillanatban, amikor már mennie kell.
Egyébként meg ne menj olyan környékre, ahol eltévedsz.
De miért kéne a fiúnak háztól házig kísérnie? A fiút nem verhetik meg? Őt nem üthetik le?
Gyerek vagy még, ne randizz!
Egész napos suliba járok, minden nap 9re érek haza, és lám, élek. Egyébként nem viselkedett úgy, mint egy lovag, de ha zavart mért nem kérted meg?
Azért azt remélem te is érzed, hogy gázabb dolog az, hogy nekünk panaszkodsz (már majdnem hisztizel), mint az, hogy nem tudott hazakísérni, mivel ment a busza!!! (??)
Szerintem sem volt szép, de ez még feleannyira sem az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!