Időnként remeg a kutyám. Mitől lehet? Az esetről bővebben lent!
Van egy németjuhászom. Egy hónap múlva lesz 12 éves, eddig semmilyen tipikus németjuhászbetegség nem jött elő nála, maximum annyi, hogy kicsit nagyot hall szegénykém. Ezen felül ugyanúgy játszik, hempereg a hóban, vízben, labdázik és féltékenykedik a másik kutyámra,mint kiskorában. Napokban vettem észre rajta, hogy időnként remeg. Eleinte azt hittem fázik kint, mert a vízben fekszik ( nem hajlandó máshova feküdni csak az ajtó elé, oda meg befújja a szél a havat). Beengedem akkor abba is marad. Ma reggel is beengedtem hogy azért ne fázzon (ha egyedül vagyok akkor jöhet be, anyum nem engedi meg hogy bent legyen). Amikor aludt nem remegett. Megsimogattam kicsit ültem mellette, amikor pedig fel akartam kelni nekiállt remegni. Simogattam és elmúlt.
Szimulál vagy esetleg van valami komoly baja?
Nagyon szeretem, ha valaminek az előjele szeretném mielőbb megelőzni a bajt.. :(
19L
Simán elképzelhető, hogy fázik. Jó lenne ezekre a fagyos éjszakákra legalább fagymentes helyen elhelyezni őt.
Okozhatja fájdalom is a remegést.
A kora miatt érdemes megnézetni azért dokival.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!