Semmilyen gallér nem működik. Nagy baj, ha időnként nyalja a sebet?
Én megpróbálkoznék a gatyával. Ha elég alaposan odarögzítitek leukoplasttal, akkor talán fent marad. Ha meg leszeditek, akkor ha hosszúszőrű, kicsit belevágtok a szőrébe, hogy ne húzza ki.
Kötöttem már be így egy növendék boxer mellső lábát : D Az is lehetetlen volt.
A kutya szaja tele van baktériumokkal, és ujrafertozi magat a nyalogatassal. Valoszinu nem csak "tisztitani" akarja, egy seb gyakran viszket és igy csillapitja.
Nem tudom milyen méretu a kutyad, de gyerek uszogumi talan ramegy, ilyesmi: [link]
Ami nekem nagyon, nagyon bejott: ausztral teafa illolajjal lekentem a sebet, meg lehet szokni a szagat (de lassan, nem rozsa) azonal lecsillapul az irratacio és a kutya nyalni sem akarja (ja és ha véletlenul lenyel belole egy cseppet, nem toxikus) ezen kivul fertotleniti. Szunyogcsipéseimre, meg mar mindenre ezt hasznalom. Macskanal ne vesd ba, azoknak mérgezo.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!