Mi a teendő, ha a szomszédban szuka kutya van, nálunk meg kan és egyik sem ivartalanított, nem történik soha semmi, de időnként mindkettő bedilizik, melyiket lenne érdemes ivartalanítani?
A szomszédodat nyilván nem kérheted meg, hogy ivartalanítsa a szukáját a te kanod nyugalma érdekében, szóval elsősorban a tiédről gondoskodj.
A kanok egyébként is messziről megérzik a tüzelő szukák szagát, meg legalább hererákja már nem lesz, szóval mindenképpen érdemes lenne.
Nálunk a szomszéd szuka szökött át a mi udvarunkra, és össze is ragadt a kutyámmal. Amikor ezt észlelte a szomszéd, leöntötte őket egy vödör vízzel...
A szuka 7 kölyköt ellett...
Én ivartalaníttattam, ő "eltüntette" a kutyáját (nem tudom, hova lett, elajándékozta gondolom.)
Ha meg tudod akadályozni, hogy ne menjen át soha a szukához, akkor nincs gond. De ha átmegy, akkor fel is jelenthetnek érte!
Persze az más kérdés, hogy inkább nézitek a kutya szenvedéseit a szuka minden tüzelésénél, mint hogy egy 10 perces műtétnek kitegyétek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!