Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti ráírnátok a helyemben?...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti ráírnátok a helyemben? Mit? Vagy inkább hagyjam az egészet? (Bővebben lent)

Figyelt kérdés

Most lesz az érettségije, szóval ő 18, én 16, csak az utolsó héten "fedeztük fel egymást" a suliban, és ez idő alatt sokat szemeztünk, viszont miután elballag, lehet, hogy soha nem fogunk találkozni, ha valamelyikőnk nem lép a másik felé. Ő sport szakos (focista), én spanyol szakos vagyok. Teljesen tanácstalan vagyok, hogy most mihez kezdjek, ez most nem olyan, mint eddig voltak ezek a kis "fellángolások", teljesen más érzés, úgy érzem, felemésztene, ha nem láthatnám többé, viszont a barátnőim folyamatosan azt hajtogatják, hogy nem a lánynak kell lépnie, és ha a fiú nem keres, akkor annak annyi... Tényleg kíváncsi vagyok a Ti véleményetekre és a tanácsaitokra :)

Bocsánat a kusza fogalmazásért, de ezen kattogok már mióta

2017. máj. 6. 23:43
 1/3 Nojcaka válasza:

Szerintem nem veszthetsz sokat! Egyébként a fiúk van hogy szeretik ha magabiztos vagy csak ne vidd túlzásba. Ha tényleg összeilletek akkor nem számít hogy nem jártok egy suliba...

Mindenesetre bárhogy határozol sok sikert! :)

2017. máj. 6. 23:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy "hello mizu, sok sikert az érettségihez" üzenettől nem fog összedőlni a világ, onnan pedig már elindulhat a beszélgetés.
2017. máj. 6. 23:58
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a valaszokat :) rairtam, es azota nagyon sokat beszelgetunk
2017. máj. 9. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!