Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Próbáljak nyitni felé vagy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Próbáljak nyitni felé vagy inkább hagyjam?

Figyelt kérdés

Hatodik osztályban jött az osztályunkba egy új fiú aki megtetszett. Neki a kettő barátnőm közül megtetszett az egyik. A fiú nyitott felé, de a lány csak hülyítette. A fiú nekem is tetszett de ő csak barátként tekintett rám. Beszélgettünk, próbáltam tanácsot adni neki, hogy hogyan próbálkozzon a barátnőmnél. A hatodik osztály végére elment egy másik suliba. A kapcsolatot csak annyiban tartottunk, hogy nagy ritkán ráírtam. Egyszer történt meg, hogy kivételesen ő írt rám. Az ilyen beszélgetések rövid életűek voltak. Miközben egyszer-egyszer irogattunk megtudtam, hogy összejött egy lánnyal de a dolog zavaros volt számára ezért ismét én próbáltam tanácsot adni neki. Végül szétmentek. Azóta mondjuk egyszer voltunk üdítőzni ha számít ez valamit de akkor egy közös barátunk is ott volt. Én viszonylag gyakran gondolok rá. Most tizedikes vagyok és abba a településbe járok suliba ahol ő lakik viszont ő máshova jár.

Ha hatodik óta szoktam rá gondolni akkor tényleg szeretem?Próbáljak-e nyitni felé vagy inkább ne mert a dolog úgyis csak plátói?

2016. dec. 27. 16:19
 1/1 anonim ***** válasza:

Szerintem akkor szereted. Végülis nem gondolunk valakire oktalanul 3-4éven keresztül.

Egy próbát megér nyitni felé. Ha meg esetleg nem jönne össze akkor meg valahogyan próbálj továbblépni. Tudom nehéz mindkettő de menni fog.:))

2016. dec. 27. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!