Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ilyenkor most mi van? Hagyjam...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyenkor most mi van? Hagyjam inkább az egészet?

Figyelt kérdés
Középiskolás tanuló vagyok, és van egy lány aki nekem nagyon szimpatikus és jobban megismerném, és tovább, de ilyenkor nem tudom mi van. Egyszer beszéltünk ki kinek tetszik az osztályból, majd végül így kiderült hogy mi egymásnak, de azóta semmit nem dumálunk, ha igen, akkor meg 5 perc után azt mondja dolga van, és most mennie kell. Órákon amikor odanézek, engem néz, de mindig elkapja a szemét, ha ránézek. Megkérdeztem mi a baja velem, azt mondta semmi, csak mostanság nem tudom mi volt azt alig volt az interneten, de igazából szerintem kamuzik, mert direkt nem olvasta el az utolsó üzenetemet se, amit már 2 hónapja küldtem neki, azóta kb egymáshoz se szóltunk. Azelőtt megkérdeztem hogy igaz volt, amit még régen mondott(h tetszem e neki) és azt mondta nem tudja. Én ugyan így voltam vele, de egy hónap után valamiért nagyon megkedveltem... érdemes még kezdeni valamit vagy hagyjam az egészet?
2017. febr. 21. 22:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Már az, hogy ennyire túl van komplikálva azt eredményezi szerintem, hogy hagyd. De a te életed te döntöt el, szerintem ha nem érzel semmi különösebbet csak tetszik akkor fölösleges vele foglalkozni.
2017. febr. 21. 22:24
 2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon nehéz nem gondolni rá...
2017. febr. 21. 22:42
 3/5 A kérdező kommentje:

Amit még nem írtam le:

Azt hogy több ezer üzenetet küldtünk egymásnak oda-vissza, rengeteget beszélgettünk, és tényleg rohadt nehéz nem gondolni az egészre, nincs az, ami mondhatni elvonná a figyelmem, semelyik lány nem olyan mint ő, az összes többi más...

2017. febr. 21. 22:45
 4/5 anonim ***** válasza:
Hagyd. A szerelem kamu
2017. febr. 27. 00:16
 5/5 anonim válasza:

Ha tényleg különleges számodra, s egyfolytában rágondolsz, akkor nem csak "tetszik" neked.

Csak egy módon oldhatjátok meg ezt a kis komunikációs gondot. Elrángatod(nem kell zsákba dobni:D) vagy elhívod valahová, azzal az indokkal, hogy meg akarod beszélni ezt az egészet, mert zavar. Leültök. S mindent szépen elmondasz. Kezdd te. Ne várd, hogy ő szólaljon meg, de hagyj neki néha-néha valamennyi időt, hogy feldolgozza az elhangzottakat.

Ha sikerül, kapcsolat is lehet belőle, ha nem akkor barátság vagy még az se, azaz ugyanott fogtok tartani ahol most. Hajrá:)

2017. febr. 27. 15:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!