Két amstaff 2es fel honapos kiskutyam van. Szoktak ''jatekbol'' osszekapni es eleg durvan harapjak egymast. Tegnap is ugy megharaptak egymast h az egyiknek vérzett a füle Micsinaljak ilyenkor? Hagyjam oket igy jatszani vagy szoljak rajuk?
Figyelt kérdés
2015. dec. 10. 07:44
1/5 anonim válasza:
Szólj rájuk! Alap esetben te vagy a főnök, neked kell megtanítanod nekik, hogy mit engedhetnek meg maguknak. És amikor nem tudsz rájuk figyelni, érdemes lenne őket külön zárni.
2/5 anonim válasza:
Most komolyan elfogadhatónak tartod, hogy erre olyan válasz érkezzen, hogy persze, rágják csak véresre egymást, tök normális? És ha ezt mondjuk, akkor képes lennél ezt hagyni?
3/5 A kérdező kommentje:
Kedves valaszolo nem ugy gondoltam hogy hagyjam oket egymasnak veresre ragni , de sok embertol hallottam hogy hagyni kell öket mert igy vivjak ki maguknak egymaskozott a ''vezer'' szereper...ezert voltam tanacstalan..
2015. dec. 10. 22:27
4/5 anonim válasza:
Az megtörténik vér nélkül is, pláne kölyköknél. Ők még csak nem is direkt ezért csinálják, csak kialakul a játék során. És amúgy felnőtteknél sem szokott kelleni verekedni hozzá, ezer más jelzésből meg tudják állapítani, hogy merre hány méter.
5/5 anonim válasza:
Ebből a hozzáállásból, hogy hagyjuk őket verekedni alakul ki az, hogy éveken át ölik egymást. A végén akár tényleg el is pusztul valamelyik.
Ahogy lehet kezdj el velük közösen kutyaovit, ahol az oktató tud ebben segíteni. Illetve minél többet foglalkozz velük külön-külön. És persze keményen tiltsd ezt, hogy eldurvuljon a játék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!