Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan verjem ki ezt az egészet a fejemből? (többi lent)
Van egy fiú aki a legjobb barátom és neki is az egyik legjobb barátja vagyok.
Jelenleg nincs kapcsolata, de van egy lány akibe nagyon szerelmes és viszonozza az érzéseit így szép lassan haladnak egy kapcsolat felé.
Azt álmodtam hogy hosszasan megöleltem és ő félrehúzott majd mondta hogy csókoljam meg és csókolóztunk.Ez az álom fogalmam sincs mit jelent, de ha ezen gondolkodom valószínűleg többet fogok érezni iránta ami nem lenne jó.
Én még nem voltam olyan helyzetben, hogy megtetszett volna a legjobb barátom mivel inkább a fiúkkal szoktam haverkodni.
Helyesnek helyesnek tartom.De tudom azt, hogy nem szerethetek bele, mert annak nen lenne jó vége.Nem viszonozná ha elmondanám neki meg kellemetlen lenne neki is meg nekem is és megromlana a kapcsolatunk.
Ezt az egészet hogyan verjem ki a fejemből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!