Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » 14-16 éves lányok! Nálatok mi...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

14-16 éves lányok! Nálatok mi az álompasi?

Figyelt kérdés
Legfőképp a külső érdekel, de mindent meghallgatok :)
2018. jan. 18. 19:43
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Colton Haynes*^* egyébként komolyra fordítva a szót, annyira nem lényeg a külső nálam, csak legyen tőlem magasabb:D (uhh meg imádom ha egy srácnak izmos a háta:3) meg a szőke haj is tetszik..de ez már tényleg nem lényeges

Belsőre legyen okos (az nálam nagyon számít) és kedves:D (nem vagyok oda a bunkó "menő" gyerekekért:D)

13/L (tudoom picit kilógok a korhatárból..)

2018. jan. 18. 21:29
 12/15 anonim ***** válasza:

Ahogy a 10es mondta egy fiatal Leonardo 😍 amuugy voros haj kek szem

vaagy

szoke haj zold szem. Kivulrol legyen apolt, magas, ne legyen tul vekony de kover se, szep feher fogak, szep mosoly, spotos

2018. jan. 18. 22:13
 13/15 A kérdező kommentje:

#13-as: akkor gondolom nálad az 180as magasságom kizárva 😂

#14-es: én is szőke, zöld szemű vagyok :D (igaz, sötétszőke, dehát na, az is az :D)

2018. jan. 19. 09:31
 14/15 A kérdező kommentje:
Jajj de hülye vagyok. 11, 12-t akartam írni😂
2018. jan. 19. 12:37
 15/15 anonim ***** válasza:
Ömm....sportos és nálam magasabb na meg természetesen legyen helyes.14/L
2018. jan. 19. 16:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!