Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Nálatok mi az álompasi?
Figyelt kérdés
Legfőképp a külső érdekel, de mindent meghallgatok :)2018. jan. 18. 19:43
11/15 anonim válasza:
Colton Haynes*^* egyébként komolyra fordítva a szót, annyira nem lényeg a külső nálam, csak legyen tőlem magasabb:D (uhh meg imádom ha egy srácnak izmos a háta:3) meg a szőke haj is tetszik..de ez már tényleg nem lényeges
Belsőre legyen okos (az nálam nagyon számít) és kedves:D (nem vagyok oda a bunkó "menő" gyerekekért:D)
13/L (tudoom picit kilógok a korhatárból..)
12/15 anonim válasza:
Ahogy a 10es mondta egy fiatal Leonardo 😍 amuugy voros haj kek szem
vaagy
szoke haj zold szem. Kivulrol legyen apolt, magas, ne legyen tul vekony de kover se, szep feher fogak, szep mosoly, spotos
13/15 A kérdező kommentje:
#13-as: akkor gondolom nálad az 180as magasságom kizárva 😂
#14-es: én is szőke, zöld szemű vagyok :D (igaz, sötétszőke, dehát na, az is az :D)
2018. jan. 19. 09:31
14/15 A kérdező kommentje:
Jajj de hülye vagyok. 11, 12-t akartam írni😂
2018. jan. 19. 12:37
15/15 anonim válasza:
Ömm....sportos és nálam magasabb na meg természetesen legyen helyes.14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!