Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-17 éves lányok! Veletek volt már olyan, hogy egy 10-20 évvel idősebb férfi rátok írt/bepróbálkozott nálatok?
Volt visszaírtam hogy kiderítsem normális-e ha az akkor mondtam neki hogy úgy beszélgessen velem hogy csak barátkozni akarok. Ha meg nem volt normális vagy letiltottam vagy csak egyszerűen nem írtam vissza neki.
De ha hirtelen(csak úgy a semmiből) képet kért vagy ilyesmi rögtön ment a tiltás!
Egy páran rám írtak már és az olyanoknak visszaírtam, akik normálisnak tűntek, de akik rögtön azzal kezdték, hogy hol lakom meg küldjek nekik képet, azokat rögtön letiltottam.
A normálisnak tűnők között is volt, akiknél egy idő után előjöttek a valódi szándékaik, de voltak olyanok is, akik tényleg csak beszélgetni szerettek volna egy kicsit.
Az a baj, hogy az ilyen férfiak csak látásból ismerik a tinilányokat, de egyébként kb. semmit sem tudnak róluk.
Nekem hálistennek van egy 14 éves kishúgom, úgyhogy ismerek pár tizenéves kislányt, akik hát eléggé nagylányoknak hiszik magukat, de egy pár perces beszélgetésből kiderül, hogy egyáltalán nem azok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!