Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Furcsa ha vonzónak találok egy 30 évvel idősebb férfit (tanáromat)?
Nem tudom miért ebbe a kategóriába írtam, ez tűnt a legértelmesebbnek:D
17 éves vagyok,múlt héten töltöttem be. Van egy tanárom, aki nagyjából 30 évvel idősebb nálam,valahol 45 és 50 közt lehet. Nagyjából 2 méter magas, jó felépítésű, férfiasan helyes arcú,bárki szerint jól néz ki.Kicsit ijesztő figura, az alsóbb évesek félnek is tőle, mélyebb hangja van, nem kis termetű, és tanárként is szigorú.
Sosem szokott dícsérni, burkolt dícséreteket tesz, azt is csak 3 év után kaptunk, de mégis, az ő értékelését, véleményét tartom a legtöbbre.
Borzalmasan okos mégsem henceg vele, pedig sugárzik belőle az értelem, anélkül is tudnánk ha nem tanítana minket.
Azt vettem észre pár napna hogy elég vonzónak találom ezt a titokzatos, elérhetetlen figurát aki ráadásul ilyen pofátlanul jól néz ki.
Ez így elég betegesen hangzik mert 30 évvel idősebb nálam, de nem akarok tőle semmit, nem vagyok szerelmes se, csak vonzónak találom.Ez mennyire normális?xD
Egyébként vagy megint a nyavalyás hormonom a ludasok (most fog megjönni, ilyenkor vannak ilyesmi beteg gondolataim és érzelmeim), vagy az a baj hogy kevés férfias embert látok.A fiú osztálytásaim 80%-a ecsethajú,gyerekarcú és kisebb darab mint én, pedig én sem vagyok kövér.Rosszul vagyok a mai korombeli "fiúk" kinézetétől (tisztelet a kivételnek), és ez a tanár tényleg férfiasan jóképű, elég vonzó.
Valószínűleg tényleD:D
Utolsó ugyanígy vagyok vexD Nem egy idősebb sztárt tartok irtó vonzónak, nem szerettem beléjük mert nem is ismerem egyiket sem személyesen, és is inkább a karakterhez vonzódok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!