Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk/Lányok, nálatok is volt...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk/Lányok, nálatok is volt már így?

Figyelt kérdés

Nálatok is volt olyan,hogy ősztől valahogy nem akartatok kapcsolatot?

Nálam már ez megy,hogy én nem akarok,mivel egy friss kapcsolatnál ugye nem igazán lehet azt megcsinálni,hogy téi programként például átmegyünk a másikhoz,max akkor ha a szülők nincsenek itthon és ha máshogy akarunk találkozni,akkor el kell menni valahova,oda fizetni és csak beszélgetni lehet,mást nem igazán.

Nem ülhetsz ki a -fokba a parkba sem.

Utána meg persze ott vannak az ünnepek,majd valentin nap szintén télen,oda megint pénztkölteni egymásra,igen,ha szereted a másikat,nem számít a pénz költés meg ilyenek,de akkor is.

Tavasztól viszont más a helyzet,akkora inkább akarnnék kapcsolatot mivel volna több program amit közösen csinálhatnánk és ugye nem volna annyi pénzköltés és még ha jönne a tél könnyebben lehetne azt megoldani,hogy átmegyünk a másikhoz.

Másnak is van hasonló gondolkodásmódja vagy csak nekem ilyen fura?

2017. nov. 22. 20:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Milyen smucig vagy te :D
2017. nov. 22. 20:06
 2/3 A kérdező kommentje:
Tudom,még magamra se nagyon szeretek pénzt költeni,csak ha nagyon akarok már valamit hosszú ideje ><"
2017. nov. 22. 20:13
 3/3 anonim ***** válasza:
75%
Ez is egy felfogás, semmi bajom vele. Bár a többség inkább romantikusnak tartja a telet és jó lehet együtt szilveszterezni a másikkal.
2017. nov. 22. 20:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!