Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk/lányok! Nálatok mennyire jelent hátrányt az, ha valaki tőletek kevésbé művelt?
Ezt igy nem lehet megmondani
Mert sztem lenne olyan lany aki muvelt lenne de valahogy nem lenne szimpatikus
Es biztos lenne olyan is aki kevesbe lenne muvelt de a szemelyisegevel megfogna
Meg az igaz h valamennyire a szemelyisegedhez tartozik a muveltseged de nem az hataroz meg
Bar bolcs dontesekhez nem art tanulni a tortenelembol es mas emberek tapasztalataibol
Szval ugy egy kicsit nehezebb lenne , de szerintem at lehetne hidalni a problemat
Volt egy srác, akit nagyon kedveltem, normalis is volt az elejen. Aztan zavart hogy eleg helytelenul irt meg a legalapabb muveltsege se nagyon volt meg. Konkretan szart a sulira es o ezt nem erezte gaznak. Ennek ellenere nagyon bejott nekem az elejen, meg ugy voltam vele hogy ne ez hatarozza mar meg ezt a kapcsolatot, elvegre mindenkinek vannak hibai. Ezt persze megbantam, mert veszekedni is olyan volt a sraccal, mintha egy galambbal sakkoznek.
17/L
Ha sokkal kevésbé, akkor igen.
18/f
Nálam maga a műveltség kevesebbet számít, mint az intelligencia, de azért fontos. Borzalmas érzés mikor egy kicsit is lenézed -akár csak tudat alatt is- a partneredet, vagy épp ő téged. Eddigi tapasztalataimból tanulva velem nagyjából egy szinten levő párt keresek. Ha csak nagyon kis különbség van az persze nem számít, de ha már rendesen érezhető, biztos kétségeket ébreztene bennem és nagyon oda kéne lennem érte más szinten (szexualitás, humor, bátorság, illetve bármilyen igazán vonzó jellemvonás révén) ahhoz, hogy esélyes legyen a kapcsolat.
Na jó ez alapján elég sznobnak érzem most magam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!