Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok ez hátrányt jelent? 15f
Szóval, egy faluban lakom, de városi iskolába járok, szóval ide mem igazán illeszkedtem be, de azért a környékbeli gyerekekkel el vagyok, viszont van egy pár "kissebségi" (nem vagyok rasszista, csak jellemzően ők szoktak) akik igazi suttyók, 16-18 év körüliek, bár nyolc osztálynál többet biztosan nem végeztek el, eszük sincs túl sok, szóval nem a társadalom csúcsai, és ők állandóan beszólnak nekem, és ilyenkor a közelben lévők mindig kérdőre vonnak,hogy miért nem szóltam vissza, viszont én nem szeretek konfliktus helyzetbe kerülni, szóval nem figyelek az ilyenekre, pedig a testi erőm meglenne ahoz, hogy elintéem őket, de nem vagyok az erőszak híve, primitív dolognak gondolom.
Szóval a lényeg az hogy emiatt puhánynak tartanátok, ha tudnátok, hogy képes lennék rá, de nem teszem, és inkább nem foglalkozom a beszólásokkal?
Okos vagy, és csak akkor használ ki az erőfölényt, ha ők kezdeményezik az agresszivitást! :)
15/F
Szerintem nem vagy puhány,épp ellenkezőleg..erős vagy,hogy nem támadsz oda nekik,mint egy idegbeteg barom..:D
Abszolúte nem hátrány :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!