Fiúk, nálatok ez hátrányt jelentene?
Megismertem egy srácot, akire eleinte csak haveri alapon tekintettem, akkor belementünk néhány intimebb témában, és elmondtam neki, hogy összejárok egy sráccal, de csak szex miatt, illetve hogy szeretném kipróbálni lánnyal es találtam is hozzá partnert, tehát nemsoká megvalósul a találka...
Aztán teltek a napok, minden nap váltottunk üzeneteket és igazából megtetszett a srác. De tartok tőle, hogy ez nem kölcsönös, amiért elmondtam neki a kis dolgaimat...
Nyilván erről őt kéne kérdezni, de érdekel hogy úgy általánosságban ti pasik ezt hogy látjátok.
Nálam a tetszik azt jelenti hogy szeretném jobban megismerni, látok benne fantáziát, ha úgy alakul lehetne több...
Nem dugok mindenkivel aki "tetszik". 21 éves vagyok és 4 szexpartnerem volt egyik, 3-mal jártam is.
Tudván az előéleted kicsit nehéz lehet kiépíteni a bizalmat. De egy ilyen izgalmas kapcsolat még engem is vonzana pedig nyugis, romantikus srác vagyok :)
21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!