Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél nagy hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél nagy hátrányt jelentene a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Nyáron akarok felrakatni a felső fogsoromra egy fogszabályzót de félek hogy emiatt háttérbe szorulok ismerkedésnél.

Vagy míg fent lesz a szabályzó addig nem is lesz barátnőm ??

Kérlek titeket normális válaszokat kérek. Köszönöm!

Egy kétségbe esett 19 éves fiú.

2012. febr. 2. 22:03
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
Figyelj, jobb lett volna fiatalabb korodban átesni ezen, én 17 éves vagyok és márciusban leszedik a fogszabályzómat...eddig nem jelentett problémát, sőt... Te legalább törődsz a fogaiddal...szinte minden embernek kéne fogszabályzó, csak lesz*rják, vagy nincs rá pénzük
2012. febr. 2. 22:07
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Jajj,dehogyis,ez nem ezen mulik szerintem,hogy van e fogzabályzód vagy nincs e:D+ha norma acsaj nemezt nézi:D L/14
 3/19 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más jön be, pl. ha engemet fel akarna szedni egy fogszabályozós csaj, akkor először azt nézném hogy néz ki külsőre. Pár csajt biztos fog zavarni hogy fogszabályozód lesz, de lesznek köztük kivételek is ;)
 4/19 anonim ***** válasza:
Tudtommal van olyan fogszabályzó is, amit a fogsor belső felére rögzítenek, csak drágább. Nézz utána ha gondolod, biztosat nem mondhatok, szerencsére sosem volt rá szükségem.
2012. febr. 2. 22:09
 5/19 A kérdező kommentje:

köszi szépen az eddig válaszokat.

Még olyan kérdésem lenne hogy egy fogszabályzó felrakatás mennyibe kerül?

2012. febr. 2. 22:09
 6/19 anonim ***** válasza:
ugyanmár, hülye az, aki egy fogszabályzó miatt ítéli el a másikat.
2012. febr. 2. 22:12
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát elég drága..nekem még 14 éves koromban volt akkor került 16ezerbe..de mivel te már felnőtt vagy így úgy tudom nem támogatja a tb..súlyos pénzekbe kerül:S de hajrá:)
2012. febr. 2. 22:20
 8/19 anonim válasza:

én 23 éves fiú vagyok. nekem is most csináltak fogszabályzót

és még egy lány se mondta hogy nem tetszik neki. ugyanúgy sikerem van náluk

2012. febr. 7. 21:04
 9/19 anonim válasza:
inkább egy fogszabályzó ( ami sztem egyáltalán nem, gáz) mint egy csúnya fogsor. L/22
2012. febr. 7. 21:05
 10/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm Szépen :)
2012. febr. 7. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!