Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ismerkedésnél nagy hátrányt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedésnél nagy hátrányt jelentene a fogszabályzó?

Figyelt kérdés

Nyáron akarok felrakatni a felső fogsoromra egy fogszabályzót de félek hogy emiatt háttérbe szorulok ismerkedésnél.

Vagy míg fent lesz a szabályzó addig nem is lesz barátnőm ??

Kérlek titeket normális válaszokat kérek. Köszönöm!

Egy kétségbe esett 19 éves fiú.

2012. febr. 2. 22:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

dehogy. sokkal nagyobbra becsülöm azokat, akik legalább foglalkoznak vele, mint akinek ronda és leszarja. ne aggódj :)

18/L

2012. febr. 7. 21:30
 12/19 A kérdező kommentje:
Köszi Szépen most megnyugtattál :)
2012. febr. 7. 21:40
 13/19 anonim ***** válasza:
én is féltem ettől nyugi... de egyrészt nem olyan feltűnő, másrészt ha ezen aggódsz úgy jársz mint én (nem mosolyogsz és azt mondják depis vagy...) , úgyse tudsz mit csinálni.. aztán amjd jobb lesz. amúgy meg olyan barátnőt akarj, akit nem zavar egy ilyen külsőség.
2012. febr. 7. 21:56
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát a barátnő nem rajtam múlik ^^

Inkább az számít most, hogy majd melyik csaj fog elfogadni így és nem fog cikizni érte.

2012. febr. 7. 21:58
 15/19 anonim ***** válasza:

hallod tökre együtt érzek veled, totál így állok hozzá a dologhoz, viszont én azért rakattam fel mert kisebbségi érzésem volt hogy milyen csumpik a fogaim, így hát akkor már ha lehet választani inkább a fogszabi miatt legyek kevesebb mint a vámpirfogaim miatt, de aztán olvasgattam, meg a barátaim is le sem szarják, annyi volt hogy az elején megjegyezték hogy"jééé" ,ez kissé zavarba ejtő és idegesítő, de hidd el nem éri meg hogy csumpik legyenek a fogaid :D

szerintem ne aggódj azon hogy lesz e mert akkor ugyse találsz, inkább szarjál bele, és fogadd el hogy ez van. ha van önbizalmad lesz csajod ,ha nics szép fogakkal sem lesz

18f

2012. febr. 7. 23:21
 16/19 A kérdező kommentje:
Oksa megfogadom a tanácsod és köszi ^^
2012. febr. 7. 23:27
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem is van fogszabályzom, mégis van barátom...nem lesz ez hátrány...sőt van akinek kifejezetten bejönnek a fogszabis csávok ... ne parázz emiatt...
2012. febr. 7. 23:53
 18/19 anonim ***** válasza:
sztem hátrány, sztem a szemüveg is az de ez mind csak fiúkon. Bár nekem utszán nincs egyik se csak otthon szemüveg mert nem lencsézhetek egész nap
2012. febr. 8. 15:12
 19/19 anonim ***** válasza:
nem értem mért jelentene hátrányt...már bocsi de nem vagy normális...sokkal visszataszitobb ha az embernek ocsmányak a fogai, és minthogy két évig elviseljen a szájában egy fogszabályzot...ha 2 évig kibirod a fogszabit egész életedbe szépek lesznek a fogaid, ha nem lesz akkor meg egész életedbe rondák lesznek...ez van :DD szoval ez nem jelent hátrányt nyugi :DD
2012. febr. 25. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!