Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedésnél nagy hátrányt jelentene a fogszabályzó?
Nyáron akarok felrakatni a felső fogsoromra egy fogszabályzót de félek hogy emiatt háttérbe szorulok ismerkedésnél.
Vagy míg fent lesz a szabályzó addig nem is lesz barátnőm ??
Kérlek titeket normális válaszokat kérek. Köszönöm!
Egy kétségbe esett 19 éves fiú.
dehogy. sokkal nagyobbra becsülöm azokat, akik legalább foglalkoznak vele, mint akinek ronda és leszarja. ne aggódj :)
18/L
Hát a barátnő nem rajtam múlik ^^
Inkább az számít most, hogy majd melyik csaj fog elfogadni így és nem fog cikizni érte.
hallod tökre együtt érzek veled, totál így állok hozzá a dologhoz, viszont én azért rakattam fel mert kisebbségi érzésem volt hogy milyen csumpik a fogaim, így hát akkor már ha lehet választani inkább a fogszabi miatt legyek kevesebb mint a vámpirfogaim miatt, de aztán olvasgattam, meg a barátaim is le sem szarják, annyi volt hogy az elején megjegyezték hogy"jééé" ,ez kissé zavarba ejtő és idegesítő, de hidd el nem éri meg hogy csumpik legyenek a fogaid :D
szerintem ne aggódj azon hogy lesz e mert akkor ugyse találsz, inkább szarjál bele, és fogadd el hogy ez van. ha van önbizalmad lesz csajod ,ha nics szép fogakkal sem lesz
18f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!