Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gáz vagyok ezzel a mentalitással (bejön egy csaj, és úgy viselkedik mint akinek én is bejövök lent)?
de nem akarok tőle semmit, mert gátlásos vagyok, lelki gondjaim vannak
fogszabis korszakom előtt állok ,és addig ameddig fel nem teszem addig nem akarok semmi, valszeg utána még annyira sem találom magam érdemesnek magam egy kapcsolathoz..
az a rossz az egészbe hogy egy suliba járunk és minden nap látom, úgy nem tudok vele viselkedni mint aki totál leszarja és nem tetszik neki, de viszont egyértelműen közlöm vele( a fapofámmal, vagy hogy csak egyszerűen köszönök neki),hogy nem akarok most kapcsolatot (ha valakivel akarnék akkor ő egyértelmű jelölt lenne, de így totál nincs kedvem egyáltalán belekezdeni mert félek mosolyogni (farkas szemfogam van) , de már annyiszor éreztette velem hogy bejövök neki(így végiggondolom ,hogy vajon ezt mindenkivel eljátsza ,ahogy mosolyog ,amilyen szemekkel néz, ahogy nevet bármi hülyeségen amit mondok, ááááá nagyon nagyon kikészít... aztán persze az is lehet hogy nem így van,mivel elég közvetlen a csaj, egy rakat haverja van
kicsit hülyeség tudom ,de ha az egész agyamat átjárta már ez a hülyeség, elég nehéz tőle megszabadulni
ti hogy viselkednétek a helyemben? ha csak azt nézzük hogy ugyanúgy van egy csaj, és vár rátok pár hónapon belül a fogszabi amiről szinte senki haverodnak nem mersz beszélni ,mert valami miatt cinkesnek tartod az egészet
18f
"Csak azért mert jó csaj nem kell vele összejönni."
ez így nem igaz...nem olyan felszínes k.rva inkább az a néhányszor bulizós, de értelmesebb típus
még az bizonytalanít el, hogy már volt rá példa hogy dobott a csaj mert nem voltam érdekes.én balf.sz meg még akartam a csajt mert ki voltam éhezve egy kapcsolatra(pedig egy totál nagy ribanc volt)
és most ezek után félek belemenni egy újabb kapcsolatba, tehát nem éri meg nekem megkockáztatni azt h elhívjam vhova (és lehet hogy mégse) ,mert alapból félénk is vagyok és túl sok bennem a gátlás
jah és még az is szar hogy nincs vmi jó dumám .szval lehet az első randit úgy elcseszném hogy tényleg azt mondaná hogy na szevasz...ááá az meg mennyire rosszul esne
jah és nem az hogy pesszimista vagyok(najó egy kicsit) ,de ez a tény hogy kevés dologhoz tudok hozzászólni értelmesen/humorosan emiatt sokat vesztek az önbizalmamból..van 2 ember akiket barátnak tartom velük megállás nélkül tudok beszélni(és nem azért mert balf.szok)...de most jönne ez a csaj, én gitározom ő nem játszik hangszeren, én parkourozom,kondizom ,ő nem sportol semmit...
jólenne vmi ilyesmi érdeklődésű körrel rendelkező lányt találni, najó tudom hogy túlságosan igényes vagyok a gátlásosságomhoz képest
köszönöm a válaszod
"csak azt kell elérned, hogy mindenkivel ugyanúgy beszélgess ahogyan a 2 haveroddal tudsz" .. ez mind szép és jó..de ez kb azt jelentené hogy összevissza kéne állítgatnom a személyiségemet(amúgy milyen király lenne:D)..de az oszályba a csajok is olyanok hogy megtalálják egymást a suliba, egy csoportba tömörülnek és elvannak egymással, meg van egy olyan csaj is aki szinte csak a srácokkal hülyül egész nap..
néha tényleg jópofák, de az hozna nekem vmi reményt ha olyasmiról beszélnének ami engem is érdekel..de ami úgy érdekel arról meg nem lehet hülyülni ,nem vagyok sztorizós típus ,leaglább is nem velük...
ugye ott rossz az egész hogy másként kezelnek suliba és én is őket.. van egy olyan haverom akiről én állítom hogy nem szenved önbizalomhiáynban...kicsit lazább is mint én. és szerintem ő megértené a szót az osztálytársaimmal..én vele nagyon jól megértem..de én az osztálytrásaimmal az már nem megy...
ezért általában az olyanokkal dumálok sulba, akiknek ugyanígy lelki gondjaik avnnak, gátlásosak, pl a kinézetük miatt..nem mintha olyan jó lenne velük, de jobb mint kevésnek érezni magam a nagydumás srácokkal, akiknek tulajdonképpen kevesebb okuk van arra hogy legyen önbizalmuk ,de mégis van:D:D
pedig kajakra nem vagyok csúnya, bár most elég sok a pattanások ,kcisit szomorú is vagyok néha meg ugye a fogaim szval ezek leszívnak rendesen...
jah bocs h ilyen hosszú hülyeséget írtam x)
Szép nagy problémát raktál össze magadnak a semmiböl, grat , ha másra nem legalább erre legyél büszke :D
Nem oltásból, de neked nem is igazán a csaj számit, hanem hogy kirekesztettnek érzed magad a társaságból, és nem csak a fogaid, meg a fogszabi miatt, hanem minden miatt ami csak eszedbe jut magadról. Tudom, okoskodni könnyü, de lényegtelen hogy hogy nézel ki, mindenki annak lát, aminek érzed magad, nézz körbe magad körül, nálad 100X rondább emberek is lehetnek menök, és olyan luzerek is vannak, akik sokkal jobban néznek ki mint te, a kinézet nem sok mindent befolyásol ebben.
köszi. büszke vagyok ,mert próbálom pozitívan felfogni amit csak lehet :D
igen kirekesztettnek, és ezért sok dologba nem merek kezdeni, illetve olyanokat csinálok amiket egyedül is lehet. elég szar mit ne mondjak ,nagyobb társaságba meg nincsen akkora befolyásom mint amekkorát igényelek:D..
szerintem ezt mindketten tudjuk hogy nem véletlenül nézünk ki valahogy ,ha mind1 lenne ,nem számítana de igenis számít, csak nem annyira amennyire én azt gondolom
"nem is igazán a csaj számit" ,tudod nagyon sokat gondolok erre a csajra, de legfőképp arra hogy mennyi minden jóból maradok ki ezzel hogy itten balf.szkodom..az hülyeség hogy nem számít, inkább mondjuk úgy nagyobb a félelmem a kapcsolattól ,meg a vele járó kellemetlenségektől(főleg attól hogy hamar vége lenne) ,hogy most nem kell ez nekem
vagy most arra próbáltál utalni ,hogy mondjuk ezt nevezhetném első lépésnek az úton a lelki fejlődés felé?(hogy megpróbálkozom)
, csak mert mondtam hogy azért nem kell nekem most kapcsolat(holott az eszem a szívem ,a lelkem,a farkam ,meg minden azt akarja hogy legyen) ,mert lelkileg éretlennek tartom magam, olyan rossz mikor úgy érzed hogy ő egy tök jó csaj, vidám egész nap, értelmes,szép,közvetlen,mindig tud vmiről beszélni, te meg jössz hogy hát jah neked is vannak jó tulajdonságaid ,de nem kerülsz velük szembe minden nap és ezért nem erősít meg-->nem hoz önbizalmat számodra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!