Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, titeket zavarna a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
valószínűleg össze fogok jönni egy fiúval, de fogszabályzóm lesz. még nem tudja. félek, ha megtudja nem kíván majd engem. mit gondoltok?2011. szept. 1. 18:21
1/8 anonim válasza:
mágneskarika a tudod mi kezdetére és torkig benyeled kisanyám akkor halálosan beléd szeret!
2/8 A kérdező kommentje:
úgy sajnálom az anyukádat kedves válaszoló:) bár ő se lehet túl intelligens ha ilyen gyereket nevelt...
2011. szept. 1. 18:27
3/8 anonim válasza:
Ha én akkor jöttem össze egy lánnyal, mikor felkerült a fogszabályzóm, - pedig ritka rusnya egy fejem van - akkor nem hiszem hogy különösebben zavaró lenne :P Minket nem akadályozott semmiben.
4/8 anonim válasza:
Ha tényleg szerett és nem csak a kinézeted miat van veled akkor nem fogja érdekelni hogy fogszabájzod van e vagy nincs :) (de ez csak az én véleményem)
5/8 Termian válasza:
Figyel! Ha "multi" fogszabit kapsz az nem olyan rettenetes, meg kell majd szoknod. 1-2 hét. De nem fog semmiben sem akadályozni. Ez csak egy hülye tévhit. Ne parázz. Nem lesz gond. :)
6/8 anonim válasza:
Engem annyira nem zavarna szerintem... úgysem azt figyelném :P
7/8 anonim válasza:
Ha szép a festmény, a keretét észre se veszik, nem igaz?
8/8 anonim válasza:
Engem nem zavar! Én szemüveges vagyok! Szívesen megismernélek! Hátha összeillünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!