Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarná a fogszabályzó?
hát nem tom, múltkor volt velem h van egy csaj aki bejön a suliból, megláttam/megtudtam h fogszabályzós és ugyanúgy bejött, szóval ez nálam pl nem kizáró ok, persze másnál attól még lehet ez, nem ismerem az illetőt :)
de emberfüggő h kit zavar és kit nem
Imádom, ha egy csaj fogszabis! Annyira aranyos...
F/27
szia 17 éves lány vagyok,és fogszabályzós.
a fogszobályzó miatt soha,egy percig se volt rossz érzésem.szeretem,mert ez a kis izé segít abban,hogy szép mosolyom legyen.mindenki mondja,hogy tök jól áll.tudni kell viselni,és akkor aranyos.(:
a multkor voltunk bulizni,álltam sorba italért és ott állt 1 srác kérdem tőle sorba állsz?erre mondta,aha,de menj csak előre,de csak mert fogszabályzós vagy,és ez tetszik. szóval van akinek kifejezetten tetszik.olyanról még nem hallottam,hogy valaki e miatt lemondana egy talit,ha bejön neki az illető.nálunk az osztályban 7 gyereknek is van/volt.természetes ma már.:) ugyogy e miatt sztem igazán nem kell aggódnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!