Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek zavarná a fogszabályzó?
Figyelt kérdés
Van egy 17 éves srác akit netről ismertem meg és msn-en kb 4 hónapja beszélgetünk és már írt olyat h szép vok meg aranyos stb. nagyon jól eltudunk beszélgetni, tökjó fej. Egyszer felvetette h talizzunk de én írtam h nem akarok még..de azt nem írtam h azér mer fogszabis vok és nemis tud róla..de félek h neki nem teccene a fogszabi..=( 15/L2010. aug. 4. 00:00
12/15 anonim válasza:
nem ilyesztő a fogszabályzó kivéve ha le akarod szopni és gyakorlatlan vagy az fájhat de egyépként no para
13/15 anonim válasza:
Engem icipicit zavart mikor a barátomnak volt fogszabályzója:S, de ha zabál a sráác, akkor nem hiszem, hogy ennyitől elmenne a kedve tőlled...:D. főleg ha még jól is áll;). aztán hajrááá(*):D
15/L
14/15 A kérdező kommentje:
köszi =)))
2010. aug. 4. 13:30
15/15 anonim válasza:
00:39-es vagyok.
aztán majd mond el,hogy zavarta-e.kiváncsi vagyok :D,bár mondom,szerintem nem fogja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!