Szerintetek hátrányt jelentene ha egy év halasztással kezdeném el az egyetemet?
Először is nézz utána, hogy lehetséges-e az adott egyetemen egyből két passzív félévvel indítani, mert nem mindenhol lehet!
A kérdésre válaszolva: 1 év múlva az akkor felvételizőkkel fogsz kezdeni, mindenki új lappal indul.
19 évesen viccelsz? Alapból van aki 5 évesre járt, van aki évvesztes van aki érettségi után középiskolába marad plusz egy évet szakmát tanulni, az mind 19 évesen kezdi.
Én 25 évesen kezdtem és nem én voltam a legidősebb. Egyetemi csoportba már nagy életkori szórások vannak.
Tényleg nézz utána, hogy lehet-e egyáltalán halasztással kezdeni. Szerintem az sem gond, ha 1 évvel később jelentkezel, főleg, ha még bizonytalan vagy.
Én úgy látom, hogy 18évesen, érettségi-lázban égve, minden tapasztalat nélkül nehéz egy ilyen volumenű döntést meghozni. Járj nyitott szemmel a világban, tapasztalj, gondold végig, mit vársz az élettől, azután dönts. :)
De melyik egyetemre akarsz menni?
És miért akarsz egyből halasztani?
Halasztani csak akkor szoktak, ha muszáj
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!