Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nálatok az álompasi (kigyúrt, tetovált, alvilági figura)? Ha nem ilyen, akkor milyen?
Egyáltalán nem!!!!!!! Legalábbis nálam nem.
Sőt,ezektől undorodok!!! (már bocsánat ha valakit megbántottam)
Szerintem fölös ideákkal hitegetnie magát a nőnek. Vannak akik túlságosan is ragaszkodnak az "álompasi" képzethez. A szerelem nem külsőségeken alapul.
Nem azért szeretsz valakit ahogy kinéz hanem azért tetszik ahogy kinéz mert szereted. Erre mondják hogy a szerelem néha vak.
Nekem a párom a tökéletes pasi. Tetszett az előtt is mielőtt beleszerettem, de mióta szerelmes vagyok belé nekem ő a tökéletes. :)
Nagyon nem jönnek be az ilyenek, ez van.
Ne legyen túl magas, legyen izmos, de nem szálkás, hanem olyan gömbölyű, formás izmok. Ne legyen kocka hasa, hanem egy kicsit puha, hogyha ráfekszek, kényelmes legyen! Inkább legyen rendes és aranyos, olyan kis husi :) (nem csak zsír, husi :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!