Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
14-16 éves lányok! Nálatok mi az álompasi?
1.: Bárki is legyen ő, most picit megnyugodtam.. már láttam magam előtt, hogy vmi ecsethajú tinifiút fogok látni a képen de nem.. [Nem mondom, hogy nincs apa komplexusod de legalább nem durva. :D]
Kérdező: Bizonyára én vagyok öreg de egy 14-16 éves lánynak az állom pasija nagyjából az aki elsőként mond neki szépeket és nem vállalhatatlanul néz ki. :D
25F
2es! mentségemre szoljon 19 vagyok, de úgy éreztem muszáj válaszolnom :D
első voltam
4.: Elnézem, de csak azért mert le tudtam írni az álompasit 2 ll-el. :D
+ Ezzel együtt vissza tért belém a hit.. lányok, tessék linkelni ecsethajú idiótákat, szánakozni akarok! :D [Mármint az ő létezésükön, nem a ti ízlésficamotokon.]
#2 : "de egy 14-16 éves lánynak az állom pasija nagyjából az aki elsőként mond neki szépeket és nem vállalhatatlanul néz ki. :D "
Na ezt eltaláltad. Sajnos.
A rockerek és a metálosok jönnek be
Meg a két szöges ellentét: a punkok és a skinheadek.
Kulso: teljesen mindegy, csak ne legyen elhizva es ne legyen piszkafa a laba (ez az en hulyesegem😂😅)
Es legyen szep keze:3
Belso: ne legyen bunko.
Egy fiatal leonardo dicaprioért a lelkemet is odaadnám a sátánnak
Viccet félre téve legyen ápolt és öltözzön jól, ez fontosabb számomra mint egy szép arc :)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!