Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan nyerhetném vissza a...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan nyerhetném vissza a barátom bizalmát? Mit tudnák tenni?

Figyelt kérdés

Nagyon megbántottam a barátomat. Ő csak féltett engem és féltékeny volt mindig kérdezgette hogy beszélek e más fiúkkal akár élőben akár telefonon. Mindig az igazat mondtam neki és tényleg rajta kívül más fiú nincs az életemben. Azzal amit mondtam neki mem megbántani akartam!

Csak rosszul esett hogy nem bízik bennem aztán felnyitotta a szemem..hát azért hogy valaki bízhasson bennem azért tenni is kell. Több mint fél éve vagyunk együtt. Azt mondja az elején még csak-csak bízott bennem de azzal amit mondtam neki teljesen leromboltam ezt. És fogalmam sincs mit tegyek hogy vissza nyerjem a bizalmát könnyen el is veszíthetem ha kicsúszok az időből

Szóval szerintetek mit tegyek? Mivel tudnám becserkészni? 16/L

2017. nov. 27. 22:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Mit mondtál neki?
2017. nov. 27. 22:41
 2/5 anonim válasza:

A fiukra elegge jellemzo a feltekenyseg

Sajat magam is tapasztaltam ezt mar

Mindig legy vele oszinte!!!Mindig!!

Mondj el neki minden aprosagot es probalj mindig a kedveben

Mit mondtal neki amivel megbantottad?

2017. nov. 27. 22:45
 3/5 anonim ***** válasza:

Pl. ne mondj olyat, hogy "tudnák". TudNÉK.

Egyébként mit mondtál neki? Ez nagyon nem mindegy.

2017. nov. 28. 00:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Mit mondtál neki?
2017. nov. 28. 18:35
 5/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Ne haragudj de ez a srác eleve nem normális.. egy kapcsolat alapja a bizalom.

Ő az elejétől fogva feltekenykedett és nem bízott benned. Ha lennének fiú ismerőseid/ fiú barátaid abba sem volna beleszólása. Nem szabhatja meg mit tehetsz és mit nem. Nem tilthat meg senki semmit a másiknak egy egészséges kapcsolatban.

Bármennyire is szereted őt azt tanácsolom szakíts vele. Mert ez csak rosszabb lesz. Bűn tudatod van. Pedig te nem csináltál semmi rosszat, ezt amit csinál úgy hívják érzelmi zsarolás, tapasztalatból mondom ez még csak a kezdet. Nehogy azt hidd hogy ez a szerelem jele. Ez csupán birtoklási vágy.

Ahogy lesz egy egészséges kapcsolatod rá jössz hogy ez mennyire nem normális.

2017. nov. 29. 17:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!