Hogyan nyerhetném el egy ló bizalmát?
A lovardában ahol lovagolok van egy ló 8 éves herélt, arab félvér. Gazdája már van, elég makacs, nem "autómata" ló és picit rúgós, nem nagyon engedi, hogy (én) felkantározzam, vágtás terepre szoktunk menni (ha ez számít) és úgy vettem észre, hogy eléggé falánk (legalábbis terepen). Nálam idősebb és profibb lányok is lovagolják, de azt vettem észre, hogy hozzájuk sem kötődik.. én mégis elszeretném nyerni a bizalmát és szeretnék egyfajta "kötődést" kialakítani vele (ha nem is sziklaszilárdat, mint ami a filmekben van). Szoktam dicsérni (megpaskolom a vállát, nyakát), legeltetni terep közbe (persze nem hagyom neki mindig) és szoktam hozzá beszélni. Hetente egyszer megyek lovagolni (szombatonként) és nyáron egy vagy több hetet táborozok ott. Hogyan tudnám elnyerni a bizalmát, lehetséges ez így, hogy hetente egyszer megyek lovagolni?
Ja és még mielőtt olyan kommenteket kapnék hogy csak "menőzni" akarok vele (volt már rá példa..), így a végére elmondom, hogy ez az egész, a mi "kapcsolatunk" olyasmi, mint egy viszonzatlan szerelem (az én részemről), sajnos semmi esély nincs rá, hogy teljesen az enyém legyen, így csak azt szeretném, ha legalább egy picit is, de ő is felismerjen, kedveljen és megtudjon különböztetni a többi lovastól aki rá ül.
A válaszokat előre is köszi és bocsi ha kicsit értelmetlen. :) 13/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!