Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmnek azt mondtam nem szeretem, de rájöttem azonnal, hogy mégis, hogyan nyerhetném vissza a bizalmát?
Hát, előfordulnak az ilyenek, hogy akkor döbbenünk arra, mit szeretünk, mikor az elveszítés szélén járunk.
Említetted, hogy megbántott a barátnőd, és dühödben szakítottál vele. Utána kibékültetek, de dühös voltál még rá és ismét szakítás. Nem lenne egyszerűbb tiszta vizet önteni a pohárba? Leültök, megbeszélitek, hogy hát igen, kicsit megérintettek azok a szavak, és nem dolgozódott fel, stb. Ha valamin összekaptok, ne egyből a szakítás legyen a leggyorsabb megoldás, hanem a kitartás. Együtt üljetek le, probáljátok megvitatni a problémákat, és máris jobb lesz, plusz a kitartásotok esélye is megnőhet.
ha ez igazi szerelem, akkor úgyse a szavakon múlik,
ha meg nem az, akkor úgyis vége lesz
de ezeket majd idővel fogjátok csak megtanulni, normális, hogy most még nem megy
ha szeretsz valakit, azt mindig szereted, amikor dühös vagy rá, olyankor is
de a csók az egy gyengéd aktus, szóval nem biztos, hogy dühös lelkiállapotban érdemes csinálni
ha egy haverod elkezdené az anyádat szidni, azt se kezdenéd el ölelgetni, hanem az egyetlen szóba jöhető fizikai közeledés az lenne, hogy bevernél neki...
Lányokat remélhetőleg nem versz, de ha dühös vagy rá, ugyanúgy értelmetlen ölelgetni - majd ha elmúlt a dühöd!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!