Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetném vissza a barátnőm bizalmát?
Üdvözlök minden olvasót.
Van 1 távkapcsolat szerűségem, de minden 2 hétben találkozok barátnőmmel. 17 éves vagyok, ő 14.
Olyan problémával nézek szembe, hogy fb-on rá nyomultam kicsit 1 másik csajra, és ezt nem mondtam el neki, nem gondolkodtam, mikor tettem, és ezért a szakítás szélére kerültem.
Megbeszéltük a dolgokat, de érzem, hogy ő továbbra se bízik bennem, ezt ő tudatta velem, hogy nem bízik annyira bennem, mint régen.
Olyan tanácsot kérnék tőletek, hogy hogyan tudnám ezt vissza nyerni.
A válaszokat előre is köszönöm szépen mindenkinek.
Trollok kérem kíméljenek.
Nem tudtam hogy léteznek trollok! :O Nem, bocsi... komolyra fordítva...
1. Ilyet SOHA TÖBET NE CSINÁLJ!!
2. Csak várni tudsz mert az időt nem tudod vissza fordítani... de ha engem kérdezel, ha nekem ilyet csinálna barátom.. lehet már kidobtam volna, de ha te pl megleped csak ugy egy gyönyörű szívből jövő gesztussal, az sokat segíthet :) pl mikor találkoztok szervezel egy különleges romantikus programot amiről tudod, hogy szereti és ha még ez miatt van bűntudatod, amit én nagyon úgy látok, akkor csak mond neki a témával kapcsolatban azt ami elsőnek az eszedbe jut és tudod hogy őszintén szívből jön és ami fontos végig nézz a szemébe és álld a tekintetét :) és ha szereted, mond meg neki ^^ 16L
Köszönöm szépen a választ.
A másik probléma az, hogy így, hogy nem bízik bennem kezd olyanokat feltételezni, hogy ha nem vele beszélek (nincs gép előtt), akkor valami más csajjal, esetleg 1 másik csajommal......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!