Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan nyerhetnem vissza a parom bizalmat?
Engem is megcsalt baratnom, es nagy nehezen adtam neki egy ujabb eselyt, amit ugy nez ki, hogy ki is hasznal. De nagyon sok ido kellett mire megint tenylegesen ugy ereztem, hogy szeretem. 5-6 honap biztos kellett, es a kulcs a sok beszelgetes volt, illetve a valtozatossak, kiprobaltunk uj dolgokat.
Allitolag ezert is csalt meg, mert nem mondta el mi bantja es ez felgyulemlett benne, plusz eleg monoton lett a kapcsolatunk. Ezert is jatszott ekkora szerepet a komunikacio meg a valtozatossag.
Soha többé nem fog benned bízni!Párom ugyanezt csinálta,amit te.
Tudod az ember ha megismer valakit,100százalék bizalmat ad neki,és ha ezt valaki eljátsza,soha többé nem jön vissza.Lehozhatod a csillagokat,akkor sem fog már hinni neked!
Csak a veszekedések lesznek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!