Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Úgy érzem mérhetetlenül...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Úgy érzem mérhetetlenül kihasználnak a barátom szülei. Mit tegyek? 18/L

Figyelt kérdés
Nagyon szerettem a barátomat, de sajnos már a szakítás gondolata jár a fejemben. Alapjáraton jól megvoltunk egymás mellett 2 évig, szinte sosem veszekedtünk. De! Sajnos kezdek már besokalni. Van egy olyan érzésem, hogy a szülei a pénzünkre játszanak (nem vagyunk gazdagok, annyi, hogy jobban állunk mint ők, mert egyedüli gyerek vagyok, ők meg többen vannak) 5 en élnek 2 szobába. Na és azon sonfordálnak, hogy minnél előbb költözzön ide a barátom, úgy hogy egy fillért nem ad be majd a költségekbe. Ezen annyira lehidaltam. Rohadt sokszor mondják ezt. Én most fogok érettségizni de majd maradok még 1 évet szakmán amit komolyan akarok majd venni. Ő tavaly leérettségizett de maradt a suliba ő is de sajnos már kezdem azthinni azért, hogy ne kelljen dolgoznia. Szeptember óta egy rohadt szót nem tanult.(Nem ilyennek ismertem meg) engem is már próbál lebeszélni, hogy ne tanuljak, mert minek. Mintha kicserélték volna. 2 km-t nem tud sétálni, papám halálos szívbeteg elvárja tőle, hogy vigye ki kocsival. Meg ilyen dolgok. Megyünk valahova soha nem hoz pénzt. Fogamzásgátlót egy éve fizetem anyámmal, felkértem szalagtűzös táncra mondtam kifizetjük az ő részét(3 000ft) meg se köszönte. Szóval a szüleinek meg ezek tök természetes dolgok meg neki is, hogy mindig mindent mi fizetünk. Mikor meg ott vagyok nagyon szegényes kaja van valami kis krumpli vagy egy lencse leves amikor meg nem vagyok ott pizzát sütnek meg minden. Nálunk meg minden héten kapja a nagy húsokat meg amit csak akar. Lát pár sört a hütőbe simán megissza vagy megakarja. Én ilyeneket nem is csinálnák másnál. Barhova megyunk mindig mi fizetjük az ő részét és kajáját.
2017. nov. 3. 11:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Nincs nagy tapasztalatom a témában a kőkemény 13 életévemmel. De én a helyedben szakítanék vele. Tudom, hogy nehéz, de az írásodból kiindulva nagyon intelligens, kedves lánynak tűnsz, aki jobbat érdemel. Állj a sarkadra, és hagyd ott a francba. 😊😊
2017. nov. 3. 15:27
 12/14 anonim ***** válasza:

Akibe te beleszerettél, az nem létezik és sosem létezett. Az egy színészkedés volt. Egyértelműen arra hajtott az egész família, hogy befűzzenek egy naiv kislányt, aki gazdag családból származik. Téged elég jól sikerült is behúzniuk.

Tényleg csak 2 év után tűnt fel, hogy a pénzedért van veled a csávó?

1 hét után kivágnám, ha mindig mindenre velem hívatná meg magát, meg kienné a kaját a hűtőnkből...

Tisztességes pasi akkor sem él a csaja pénzéből, ha neki nincs vagy csak kevés.

Ez egyértelműen egy szemétláda, egy sunyi kis csaló. Tanulni nincs esze, nem is akar, ahogy dolgozni sem, ezért kellettél neki te. A családja sem jobb semmivel.

Ha van egy kis eszed, akkor AZONNAL és véglegesen és kétség nélkül SZAKÍTASZ vele és soha többé nem beszéltek és nem találkoztok és letiltod mindenhol.

Menekülj, de minél gyorsabban, mert ha megneszelik, hogy rájöttél a tervükre, zsarolni fognak, akár érzelmileg, de az ilyenektől a fizikai erőszak sem áll messze.

Menekülj.

2017. nov. 3. 15:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Hagyd ott a csákót, vannak ilyen kihasználós emberkék. Aztán azokat énis utálom. De biztos vagyok benne, találsz jobbat. 16/F Ha kell valami tanács, írj privátot.
2017. nov. 3. 16:29
 14/14 anonim ***** válasza:
Cigány?
2017. nov. 3. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!