Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem ha a nők kihasználnak, jó mi?
Figyelt kérdés
Eddig mindig olyan nőkkel randiztam, akik csak a pénzemért voltak velem, havi fél millából telik is, de valamiért sose zavart, ez normális?:D2017. okt. 30. 10:32
2/9 anonim válasza:
Nagyon felszínes életet élhetsz, mindenféle mélységek nélkül, valószínűleg a "carpe diem" elvet követve. Nem igazán hiszem, hogy nincs hiányérzeted. Nem vágysz legalább néha érzelmekre, törődésre, valami "emberire"? Amit csinálsz, annak az lehet a veszélye, hogy gyorsan kiégsz, ill. hogy torzulni fog a személyiséged, felületesen fogod megítélni saját magad és a világot is. Szóval ez idővel keményen megbosszulhatja magát, de te tudod.
3/9 anonim válasza:
mire telik havi fél millából? Ennyit én is összekaparok havonta, de úgy érzem, hogy a háromszor ennyi is kevés lenne. Próbálj meg egy kicsit többet keresni, akkor jobban lehet csapatni.
4/9 anonim válasza:
Ha mindkettőtöknek jó,akkor csináljátok.
5/9 anonim válasza:
Nem normális. De ha ennyi felesleges pénzed van, és lusta vagy ahhoz, hogy megtanulj valójában felszedni nőket, akkor csináld.
6/9 anonim válasza:
Ha küldök számlaszámot, utalsz? Nem randizok érte veled. Na ez az igazi kihasználás, jó mi? Ha tényleg olyan kemény vagy, akkor utalsz.
23/N
7/9 anonim válasza:
jóóój havi félmillát keres valaki mekkora dolog
lol
látszik hogy egy tinisrác ömlengése
8/9 anonim válasza:
Tudom, hogy trollkodsz, de havi félmilla igen sovány ahhoz, hogy megmozduljon érted egy aranyásó 😂
9/9 anonim válasza:
Ha valaki a havi félmilliós fizetéseddel csak a pénzedért van veled, akkor az egy nagyon ratyi igénytelen nő lehet :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!