Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Randizom egy lannyal, mondhatni egyutt is vagyunk. De kimondtam neki, hogy szeretem. (? )
Figyelt kérdés
Szoba jott, hogy megis hanyadan allunk. Kb 6. randink volt de mikor arrol volt szo, kimondtam, hisz igy erzek, de kicsit korainak erzem, mert "magasrol lehet nagyot koppanni". De kivancsi lennek hasonlo helyzetben a lanyok, hogyan reagalnanak, ha a srac elmondja hogy erez enyyi ido utan. Egyebkent ugy voltam vele nem fogom kimondani hamar, mert megis tartom magam, mert nem akarok nagyot csalodni, de ez a lany meghoditotta a szivem. Szerintetek nem volt tul korai?2017. máj. 27. 03:25
1/5 A kérdező kommentje:
*Ennyi, bocsanat. Az ekezetert is, telorol vagyok.
2017. máj. 27. 03:31
2/5 anonim válasza:
Attól függ, ő hogy érez. Simán el lehet ijeszteni azzal, ha túl korán vallasz szerelmet, legalábbis a pasikat, fordított esetben simán...én akkor vallanám be, mikor már a másikon is látom, érzem, hogy többet érez.
3/5 anonim válasza:
Nekem a baratom 1 honap utan mondta h szeret... en ekkor meg nem tudtam viszont mondani, picit korainak ereztem, de mindenki mashogy halad erzelmi szinten, egyaltalan nem ijesztett el, jol esett es orultem neki :) csak lenyeg h ne eroltesd ra a temat... ne mondd tul sokszor ... hogy tudja, nembaj ha kicsit kesobb mondja ki, ne legyen rajta kenyszer
4/5 anonim válasza:
A Felnőtt párkapcsolatok kategóriában azért már illene tisztában lenni olyan dolgokkal, hogy kimondani akkor kell dolgokat, amikor olyan erős késztetést érzünk rá, ami indokolja ezt. Nem játszmázunk, nem tartogatjuk, nem hátsó szándékkal ejtjük ki a szánkon.
Szóval korodtól függetlenül nyugodtan tedd át a Tini kategóriába.
5/5 A kérdező kommentje:
Ezt így nem írtam le konkrétan, de pont arról volt szó, hogy még nem akartam de mivel így érzek, mondhatni kicsúszott. Ez nem játszma, de nyilván egy friss kapcsolat elején, az ember még óvatos az ilyen dolgok terén.
2017. máj. 28. 16:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!