Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatni csapom a szelet egy ideje egy nálam 10 évvel idősebb hölgynek (31 vagyok) A minap egy e-mailemre ez a válasz jött: "Zavarba hozol? Zavarba hozol! Össze zavarsz! " Mit jelent ez női nyelven? Van esély vagy inkább menjek a levesbe jelentésű?
Szerintem nem tud mit kezdeni a kettőtök kapcsolatával. Lehet,hogy bejössz Neki, de esetleg a +10 évet soknak találja..viszont ha kialakult a vonzalom már nehezen tud nemet mondani, ezért megpróbál hárítani, de valahol meg biztos tetszik Neki ez a játék és hízeleg a hiúságának.
Olyan igazi női dilemmás válasz: belemenjen?ne menjen?kb. én ezt gondolnám. Nő vagyok, Hozzá közel korban.
Azt jelenti női nyelven:
"Ne legyél már ilyen mulya! Kezdeményezzél már!
Azt jelenti felkeltetted az erdeklodeset, de nem tudja eldonteni legyen e koztetek valami. Lehet a korod miatt. Ne add fel, ha nem akarna semmit akkor azt erthetoen irna le.
34 N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!