Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez hogy jol néz ki kulsore minden de valami nem fog meg benne? Mondhatni semmi ennyire nem lenne az esetem?
Figyelt kérdés
azt hittem bejön majd minden de mikor elkezdett ölelni puszilni azt éreztem ne ezt nem akarom és kihultnek éreztem a hangulatot semmi baratnak nagyon jo de semmit szerelem vonzalom nem volt és végig ugy voltam legyunk tul rajta
ha ez nincs meg most később se lenne meg igaz?:/ az ember csak érzi
2014. okt. 27. 21:00
2/6 anonim válasza:
Nincs meg a kemia iranta es nem is lesz. Van ilyen, velem is elofordult mar 2-3x. Keress mast.
3/6 anonim válasza:
Lehet tudat alatt a volt parodat keresed benne:)
4/6 A kérdező kommentje:
utolso ez igaz :) és ez a kémiás is én is igy érzem nem lesz meg...
2014. okt. 27. 21:06
5/6 Kurtz Bickle válasza:
Én voltam úgy már nővel, hogy hiába volt 9/10 külsőre, annyira jellegtelen volt az egész lénye, hogy nem tudtam rá nőként tekinteni. Üres volt, semmi karakter nem volt benne, nem volt egyénisége, és így nem tudtam rá nőként nézni.
6/6 A kérdező kommentje:
én igy voltam hogy mint pasi nem tudtam ránézni :( csak barat de az hogy igy érzelmes legyen vonzalom semmi szinte és mintha muszajbol lennék vele ugy éreztem nem kedvből
2014. okt. 27. 21:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!