Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira jó ötlet az, hogyha elhívom magamhoz X aktákat nézni? Tudom retrós sorozat de én azokat szeretem meg az ilyen paranormális dolgokról szólót és úgy gondolom, hogy frappáns ötlet ez
" de én azokat szeretem"
EGÓ a köbön!!! és ő vajon szereti-e? a randi nemcsak rólad szól kedves, hanem kettőtökről.
egyébként meg ez az ötlet nagyon gáz. hány éves vagy te? 16? ő csinálnak ilyen filmezős randis sz..rokat.
gratulálok, 34 évesen ennyire futja tőled! inkább süllyedj el jó mélyre!
34 évesen nem tudod, hogy egy randinak, főleg az elején miről is kéne szólnia?
Ugyan már válaszolók, ez a tipikus "Gyere fel hozzám, nézzünk meg egy filmet" című duma, ahol senki nem a filmmel fog foglalkozni... Legalábbis a pasi biztosan nem úgy tervezi.
Viszont ha esetleg komolyan kérdezed, akkor én a mozit javasolnám, mert a lakás tényleg nagyon félreérthető...
ON: Ha ő is szereti, akkor hívd.
OFF: Bő 5 évvel ezelőtt facebook-on egy közös ismerős posztja alatt váltottam pár szót egy számomra ismeretlen férfival. Én megnézni szerettem volna az X-aktákat, neki pedig megvolt winchesteren. Privátban folytattuk a beszélgetést, és egy hét múlvára megbeszéltük, hogy elmegyek hozzá, és átmásolom a teljes sorozatot, hogy meg tudjam nézni.
Beszélgettünk másolás közben, majd mikor végeztem, akkor megkérdezte, hogy nem mennék-e el vele vacsorázni?! Elmentem. Rá egy hétre már nála aludtam koncert után, és azóta is minden éjjel együtt alszunk :)
Hajrá X-akták! :)))))
Nekem az anyukám szereti az x-aktákat, aki 54 éves, mindig vele kell néznem. Egyébként én meg utálom. Remélhetőleg a lányt is megkérdezed, mit szeretne. Jálam kapásból minden esélyt elvesztenél, ha második randira fel akarnál hívni magadhoz. Utálom a nyomulós férfiakat.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!