Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Második randira jó ötlet az, hogyha elhívom magamhoz X aktákat nézni? Tudom retrós sorozat de én azokat szeretem meg az ilyen paranormális dolgokról szólót és úgy gondolom, hogy frappáns ötlet ez
Második randinak nem egy túl jó ötlet(sem ez, sem a mozi, ). Az lenne a lényeg, hogy megismerjétek egymást, nem az, hogy egymás mellett bámuljátok a monitort.
De ahogy érzed, azért kérdezd meg tőle, lenne e kedve hozzá, szereti e egyáltalán stb. Ha bizonytalankodik, akkor hívd el inkább sétálni, vagy vidd el ebédelni. Ha összejöttök, úgy is lesz bőven alkalmatok sorozatokat nézni együtt.
Nem az X akták a gáz, hanem az hogy te kedves kérdező valóban filmet nézni hívod magadhoz! :-) Mindenki tudja, hogy a gyere fel hozzám "filmet" nézni az valójában d...ást jelent! Szóval ha benne van nehogy neki álljál nagy hévvel filmet nézni hanem lépj a tettek mezejére és :-)
Ha nő vagy kérdező akkor ne csodálkozz ha pasi rád mászik én biztosan..eddig akárhány nő felhívott kávézni, cd-t hallgatni, teázni, beszélgetni..stb mindig egymásnak estünk az ajtóban....szóval ha egy nő X aktákat akarna nézni tuti vinnék óvszert :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!